Wpis z mikrobloga

Widzicie kogoś wartościowego na mojej czarnolisto? Barabasza tam nie było, ale chętnie uwolniłbym kogoś na święta. Wszyscy są za #!$%@? głupot, ale większość nie pamiętam za co konkretnie, jedynie kilku recydywistów jestem w pełni świadom. Zapraszam do wnoszenia wniosków o uwolnienie
#czarnolisto #pokazczarnolisto #uwolnicbarabasza i #tylkoautomatyczny zanim ktoś doczepi się do "dziennego"
r.....s - Widzicie kogoś wartościowego na mojej czarnolisto? Barabasza tam nie było, ...

źródło: comment_hYJ3NC0VkBBF9Dz1EhRBoS2qCNosN9mg.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
@rhps: Ja nie dodaję ludzi na czarno. Chwile martwicy mózgu mogą zdarzyć się każdemu, później się okazuje, że ktoś wrzuca wartościowe wpisy i tylko czasami trolluje w komentarzach. Za to dla niektórych tagów zero litości.
  • Odpowiedz
@jurek-xd: nie no, błagam... potrafię docenić dobrego trolla, jak Nadia na przykład, ale janusz jest nudny. jak poszerzy content o coś więcej niż zakola to odblokuję ( ͡° ʖ̯ ͡°) xandra już wypuszczona zgodnie z życzeniem ludu. dodawać nikogo w święta nie będę, to czas przebaczania

@ciezka_rozkmina: Kiedyś miałem to samo podejście i na starym koncie nie dodałem nikogo, jak już tylko wrzuciłem jedną-dwie
  • Odpowiedz
@ciezka_rozkmina: To nie takie proste jeśli chce się przeglądać na przykład #polityka. Tagu nie zablokuję bo mnie interesuje, ale bez czarnolistowania wrzucających propagandę jedynej słusznej partii jakich kilku widać powyżej nie dałoby się tego czytać. A i tak wielu mam tam niezczarnolistowanych
  • Odpowiedz