Wpis z mikrobloga

Ktoś się rejestrował jako Publisher w BAT / BRAVE ? Jeżeli tak, to wejdźcie na swoje Upholdy - ni z gruchy ni z pietruchy pojawiło mi się tam 400 pln (mam jeden filmik na koncie Youtube, które tam zweryfikowałem) ... Właśnie przelałem je na Binance - powinny dojść ... I chyba nie jestem pierwszym, który to dostał: https://www.reddit.com/r/BATProject/comments/87ek84/thanks_idk_what_i_did_to_deserve_this_though/

#kryptowaluty #basicattentiontoken #ethereum
  • 11
@johnmorra: no to jeszcze nic straconego... mnie zaskoczyli bo nie robiłem prawie zupełnie nic, poza udzielaniem się od czasu do czasu na wykopie... nie powiem, 400 pln za nic mile zaskoczyło...
@mvp84: aha mialem ci pisac bo jest jeszcze jeden projekt ktory placi rowniez w tokenach ktore juz chuba mozna wymieniac na fiaty. Owndata coins. Zbieraja info o ludziach z twojego strony i w zamian daja ci coiny;)
Tylko że to nie był żaden scam air drop... Generalnie to nie jestem pewien czy im się coś nie #!$%@?ło... wątpię żeby jeden filmik który ma 500 wyśiwetleń zrobionych ponad rok temu tyle zarobił...