Wpis z mikrobloga

@funkanoid: szukam sprawdzonej firmy, z której kupie listwę + regulatory. To co mamy w planach z #rozowypasek, to całe mieszkanie w OP, gdzie chcemy to podzielić na 3 strefy (1 strefa to jedna sypialnia, 2 strefa to druga sypialnia,i 3 strefa to korytarz + kuchnia z salonem i łazienka), mi dodatkowo zależy żeby można było to podłaczyć pod internet. Ogrzewanie gazowe z piecem termet kondesacyjnym.
dla mnie tech bije na głowę salusa mimo że często nadal się stosuje salusa :) Serwis, wykonanie, funkcjonalność i aplikacje techa to coś co nadal sie rozwija i daje dużo satysfakcji, także instalatorowi :)
@skretu: zależy czego oczekujesz? Musisz doprecyzować. Czy masz przewody w ścianach, jaki design regulatorów Cię interesuje, czy ma realizować coś dodatkowego? Moduł internetowy?
@skretu: czyli wychodzi na to, że planujesz wypisz-wymaluj mieszkanie jak moje z najprostszym centralnym.
U mnie jest to kocioł kond. Saunier Duval + listwa salus kl08nsb (ważne - ma beznapięciowe wyjście na kocioł, w kotle podłączasz pod zworkę od termostatu pokojowego czyli kocioł pracuje wtedy i tylko wtedy gdy chociaż 1 siłownik się podniesie) + regulatory tygodniowe VS30. Co do internetu to weź pod uwagę bezwładność podłogówki - przeważnie internetowa opcja