Aktywne Wpisy
Smarek37 +321
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +179
#heheszki #humorobrazkowy #heroes3 #android #gry
Podłącz myszkę, włącz bt, podłącz klawiaturę, graj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli jesteś ultragamer to jeszcze pada od ps4 ;)
@Jezus_z_Galileii: Wgrywasz aplikację Exa Gear Strategy a potem kopiujesz Herosy na telefon do odpowiedniego folderu.
Jak podepniesz myszkę, wszystko powinno działać bez problemu.
i jak w ogóle jest z noszeniem go w kieszeni ?
A co do noszenia, to mi pasuje, ale ja lubię wiedzieć, że coś noszę w kieszeni i nie rozwali się to, gdy na to usiądę ( ͡° ͜ʖ ͡°)