Wpis z mikrobloga

@Stary-Byk: a co to za zarzuty? Ja znam gościa który prawie zabił dwóch typów jak stał na bramce, jeden przez trzy miesiące pił przez słomkę po operacji szczęki, a drugi miał pękniętą śledzionę i wylądował w szpitalu. Dostał za to zawiasy, chyba 3 lata w zawiasie na 6. Gural ma kasę to sobie weźmie dobrego adwokata i nie zdziwię się, jeśli zostanie uniewinniony ze wszystkich zarzutów, albo złagodzą mu to
  • Odpowiedz
@Stary-Byk: do tego znająć życie to Grzesiu sie na sali rozpłacze i wyrazi skruchę ( ͡° ͜ʖ ͡°) IMO, nie ma szans, by go zamknęli. Sąd dodatkowo może uznać, że wystarczająco dotkliwą karą dla niego był 'lincz' w internecie.
  • Odpowiedz
Należy zauważyć jedno - jeśli ta dziewczynka powie ze się nie rozebrała to Gural się wyliże :p wystarczy Ze się z nią dogada i palnie w sądzie bajer typu „ jestem kontrowersyjnym artysta i zrobiłem to w ramach experymentu socjalnego” za resztę swoich wybryków może mu grozić jedynie wpłata na fundacje jakiejś kwoty ;p #gural #patostreamy @LuterKebab Miejmy wiarę ze z niknie z internetu. ! Mam nadzieje
  • Odpowiedz