Chcę sobię kupić sobię #xiaomi #miband2 Głównie ma służyć jako zegarek i mam kilka pytań: 1. Jak długo może się wyświetlać godzina? 2. Liczenie kroków działa gdy ma się rękę w kieszeni?
@Kutazzz: Godzina wyświetla się przez kilka sekund po naciśnięciu przycisku, albo po podniesieniu ręki jeśli ustawisz. Kroki powinien liczyć z ręką w kieszeni.
@Kutazzz: domyślnie opaska nic nie wyświetla a godzina wyświetla się po naciśnięciu przycisku od razu albo po około sekundzie po przekreceniu dłoni takim jak przy obrocie klucza w drzwiach.
@nnn @prezess123123 tego właśnie dowiedziałem sie w jakiejś recenzji ale interesuję mnie jak długo jest wyświetlana ta godzina po ruchu ręką lub naciśnięciu przycisku i czy można to regulować
Głównie ma służyć jako zegarek i mam kilka pytań:
1. Jak długo może się wyświetlać godzina?
2. Liczenie kroków działa gdy ma się rękę w kieszeni?
@prezess123123 tego właśnie dowiedziałem sie w jakiejś recenzji ale interesuję mnie jak długo jest wyświetlana ta godzina po ruchu ręką lub naciśnięciu przycisku i czy można to regulować
@prezess123123 dzięki za odpowiedź. Chyba jednak skusze się na amzfit bip za 299zeta. Godzina w nim wyświetla się cały czas