Czas otworzyć pierwsze Miss aktorek ! Głosujemy na waszym zdaniem najpiękniejszą aktorkę. Zabawa będzie składać się z 32 uczestniczek, które zostaną podzielone na 4 grupy po 8 w każdej. Awansują po 4 i dalej już drabinka.Tym sposobem wyłonimy zwyciężczynie.Na czas wyborów otworzyłem tag #missaktorek , zachęcam by obserwacji tagu. Lista uczestniczek(one przynajmniej nie narzekają jak te baby na wykopie ( ͡°ʖ̯͡°) ): Eva Longoria Eva Mendes Olivia Wilde Penelope Cruz Anne Hathaway Freida Pinto Jennifer Love Hewitt Elizabeth Banks Kate Beckinsale Kelly Brook Elisha Cuthbert Keira Knightley Anna Mucha Monica Bellucci Dawn Olivieri Emile de Ravin Scarlett Johansson Hilary Duff Stacy Keibler Jessica Biel Jessica Simpson Natalie Portman Megan Fox Evangeline Lilly Angelina Jolie Katharine McPhee Demi Moore Lucy liu Sharon Stone Anna Przybylska
Zdaje sobie sprawę z tego, że niektóre są już emerytkami, ale komisja zdecydowała się na taki krok. Są to nazwiska znane i uznane w światowym kinie. Do każdej ankiety będą dołączone zdjęcia by każdy mógł wybrać. Anie Przybylska wybrałem, ponieważ była świetną aktorka i chciałbym w ten minimalny sposób docenić jej osiągnięcia, jako aktorki jak i człowieka.Czekam na opinie(ewentualnie mogę zmienić jeszcze jeśli będzie taka wasza wizja), pisze na szybko wpis ponieważ zaraz wychodzę. Losowanie grup jutro o 15.00 Na zachętę daje jedną z kandydatek. #glupiewykopowezabawy #ladnapani #film #seriale #netflix
@susuke15: jak chcesz, większa ilość mogłaby dluzej trwać, w czym chciałbyś pomoc wyszukiwani zdjęć czy jak? czy w edytowaniu drabinki? a może dodawaniu wpisów?
Lista uczestniczek(one przynajmniej nie narzekają jak te baby na wykopie ( ͡° ʖ̯ ͡°) ):
Eva Longoria
Eva Mendes
Olivia Wilde
Penelope Cruz
Anne Hathaway
Freida Pinto
Jennifer Love Hewitt
Elizabeth Banks
Kate Beckinsale
Kelly Brook
Elisha Cuthbert
Keira Knightley
Anna Mucha
Monica Bellucci
Dawn Olivieri
Emile de Ravin
Scarlett Johansson
Hilary Duff
Stacy Keibler
Jessica Biel
Jessica Simpson
Natalie Portman
Megan Fox
Evangeline Lilly
Angelina Jolie
Katharine McPhee
Demi Moore
Lucy liu
Sharon Stone
Anna Przybylska
Zdaje sobie sprawę z tego, że niektóre są już emerytkami, ale komisja zdecydowała się na taki krok. Są to nazwiska znane i uznane w światowym kinie. Do każdej ankiety będą dołączone zdjęcia by każdy mógł wybrać. Anie Przybylska wybrałem, ponieważ była świetną aktorka i chciałbym w ten minimalny sposób docenić jej osiągnięcia, jako aktorki jak i człowieka.Czekam na opinie(ewentualnie mogę zmienić jeszcze jeśli będzie taka wasza wizja), pisze na szybko wpis ponieważ zaraz wychodzę. Losowanie grup jutro o 15.00
Na zachętę daje jedną z kandydatek. #glupiewykopowezabawy #ladnapani #film #seriale #netflix
Lofciam (。◕‿‿◕。)