Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +82
Seks jest naturalną potrzebą fizjologiczną, a nie przywilejem dla bogatych i atrakcyjnych
Polska wypada najgorzej w Europie jeśli chodzi o dostęp do cipy dla biednych i podludzi 179cm.
Właśnie dlatego pora iść drogą Francji – do 23 roku życia prostytucja powinna być bezpłatna! #blackpill #przegryw #p0lka
Polska wypada najgorzej w Europie jeśli chodzi o dostęp do cipy dla biednych i podludzi 179cm.
Właśnie dlatego pora iść drogą Francji – do 23 roku życia prostytucja powinna być bezpłatna! #blackpill #przegryw #p0lka
ntdc +8
Sprawdźcie czy macie jeszcze swoje postacie na Social Clubie.
Zażalenia walcie tutaj, ale UWAGA zgłaszajcie to jako błąd a nie odwołanie od bana oraz w treści nie używajcie słowa "ban" bo inaczej automat odrzuci wasze zgłoszenie
#gtaonline
Natomiast pewnie masz na myśli zbieranie worków czy lewego hajsu, bo na to wpływu nikt z nas nie ma. I tu pewnie zależy od kwot. Trudno zebrać 100 milionów przez nieuwagę lub afkując, ale przed drobniakami się nie da uchronić. Liczę że banują z #rigcz, ale tym razem mam wątpliwości.
Od niedawna też cheaterzy mogą (znowu) dawać Dunce Hat. Jak ja go
127.0.0.1 prod.telemetry.ros.rockstargames.com
Na pewno nie zabezpieczy to przed wszystkim bo oprócz tego jest masa danych przechowywanych razem z postacią itd, ale część danych do R* nie poleci dzięki temu, ja tą linijkę dodałem na wszelki wypadek, bana nie mam ale nie sądzę że to dzięki temu.
Osobiście po prostu nie gram w GTA Online poza okresami tuż po
Przez tą linijkę właśnie w gta online wywala błąd z spójnością plików gdzieś po 20-40 minutach gry