Aktywne Wpisy
Pozytywny_gosc +13
Wykopki już wydały wyrok z całej aferze. Ja nie zamierzam się bawić w sędziego, ale zaskoczył mnie jeden fragment.
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
DFWAFDS +5
#przegryw za ile Wy kupujecie buty? Dla mnie taka kwota to jest jakiś absurd, nigdy tyle na buty nie wydałem.
Obsługuje fanpage Stowarzyszenia Przyjaciół Fretek. Dostaliśmy wiadomość, że w jednym ze sklepów zoologicznych jest fretka, która potrzebuje naszej pomocy.
Szczęście w nieszczęściu, że sklep nie próbował nikomu wmówić, że jest to nowa odmiana fretki dla alergików albo skinny -_-
Dziewczyna ma ok. 2-3 lata, jest już po badaniach krwi, czekamy na wyniki.
Tak, jest prawie całkowicie łysa — to wynik rui permanentnej.
#fretkanadzis #fretka #fretki #smiesznypiesek #zwierzaczki #pokazfretke chociaż nie jest u mnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Zresztą, fretek się już praktycznie nie hoduje na Futra. Szybciej norki, także pic it or didn't happend