Aktywne Wpisy
wypopekX +70
Oświadczam, że poprę rezygnację z dopłat do kredytów, jeżeli jednocześnie zostanie zlikwidowany jakikolwiek ryczałt dla IT i kombinacje typu b2b, a cała branża zostanie opodatkowana progresywną skalą PIT jak każdy zwykły obywatel.
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
viero +136
Jak chwalicie sobie takie rozwiązania? Chlapie bardzo na całej długości czy można wycwiczyc odpowiednie mycie w takim prysznicu? :-)
#pytanie #prysznic #budownictwo #walkin #lazienka
Zakup uważam za strzał w dziesiątkę, czyści się łatwo, nie mam problemu z wodą a szerokość 90 cm jest jak najbardziej wystarczająca.
Tu link do tej szyby, teraz z tego co widzę jest jeszcze w promocji: https://komfort.pl/p/kabina-prysznicowa-duso-90x100x190-metal-hurt-ds600t09-100204841
podrzuciłbyś zdjęcie jak to się prezentuje wizualnie takie 90cm?
Masz jakieś podwyższenie do walk-in czy równo z posadzką?
Nic nie chlapie poza szybę?
@MG78: @cebula12klocuch13: @dlaczegoniemamtakiejsily:
wątek wiecznie żywy xD
ja mam jeszcze pytanie: czy nie jest chłodno w takiej łazience względem kabinowej? Sam mam prysznic na scianie 198cm