Wpis z mikrobloga

@Zearel: Co takiego zobaczyłaś/eś w tym wpisie że tak cię to boli? xD Link do strony w który nikt nie kazał ci wchodzić? O #!$%@? ci chodzi w sumie teraz? xD
  • Odpowiedz
@Minieri: O to, że zgadzam się w 100% z moderacją tylko poszerzyłabym ten pomysł do wszystkich tagów w tym wasza gała. Jeden tag wspólny żeby nie zaśmiecać ograniczonej czarno na 10 tagów od tego samego
  • Odpowiedz
@Zearel: Rozwiąznie to powiększyć czarnoliste, my, fani piłki, jako jedna z największych społeczności na wykopie mamy osobne tagi dla klubów czy lig którym kibicujemy i nie chcemy sobie nawzajem spamować jednym tagiem, proste chyba, prawda? A że tobie się to nie podoba to szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi. Żaden z wpisów w #pilkanozna nie jest tak odrażający jak widok animowanej dziewczynki do której mangoentuzjaści walą konia, więc się uspokój i po
  • Odpowiedz
@Minieri: już zczarnolistowałam nie martw się a no i

nie jest tak odrażający jak widok animowanej dziewczynki do której mangozjeby walą konia więc się uspokój

To chyba nie ja potrzebuje się tu uspokoić
Skoro ciebie może odrażać rysunek to mnie może obrzydzać piłka nożna
  • Odpowiedz
@Zearel: Ale ja ci piłki nie wpycham we wpisach, jak robią to "mangoentuzjaści". Wklejony .jpg jakiejś dziewczynki jest nie do ukrycia podczas gdy my zazwyczaj wrzucamy video którego zwyczajnie możesz nie włączyć. Widzisz różnicę?
  • Odpowiedz