Aktywne Wpisy
Potworek69 +8
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Adolf_Cartman +11
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
https://twitter.com/ManUtd/status/976873938386071552/photo/1
#united #premierleague
Komentarz usunięty przez moderatora
@Minieri: źle bo robicie szambo mające 50 róznych tagów których przybywa i nie idzie tego wszystkiego zczarnolistować
weźcie sobie zróbcie jeden tag tak jak # patostreamy a nie zaśmiecacie
@Minieri: Jak animowana dziewczynka może atakować widokiem ale najnudniejszy sport na świecie, który staram się czarnolistować nie może xD
To chyba nie ja potrzebuje się tu uspokoić
Skoro ciebie może odrażać rysunek to mnie może obrzydzać piłka nożna
@Minieri: a właśnie że to robicie, wiele razy widziałam w gorących nieotagowane golgify itd.