Wpis z mikrobloga

Witam. Dzisiaj odpada LG z 40% głosów. Zaczynamy finał! Głosujecie oczywiście na gorszą markę z finałowej dwójki ;)
Jesli chcesz być jutro wołany ---> klinij w plusa. Zapraszam również do obserwowania mojego autoskiego tagu z tymi wykreślankami zwiazanymi czyli -----> #wykopowawykreslanka
oba-manigger - Witam. Dzisiaj odpada LG z 40% głosów. Zaczynamy finał! Głosujecie ocz...

źródło: comment_oSbrUmncpeWWMk6EIlLHmUlzQ6LvILYX.jpg

Pobierz

Wybierz gorszą markę

• HTC 56.2% (2306)
  • Huawei 43.8% (1794)

Oddanych głosów: 4100

• 90
To głosowanie jest totalnie z dupy. Mógłbyś zrobić ankietę na NAJLEPSZY telefon....
... Myślę, że to miałoby większy sens. Że Huawei gorszy od Xiaomi? Nokii? Nie bronię Huaweia tym, że go mam. Widziałem dużo Xiaomi i są beznadziejne. Brzydko wszystko wygląda i działa tak sobie. Nie wiem ale Huawei nie jest aż taki zły.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@oba-manigger: Zdecydowanie lepiej, gdyby głosowanie było na najlepszy telefon i odpadał ten z NAJMNIEJSZĄ ilością głosów. Wtedy trudniej byłoby to ustawić, bo ludzie musieliby nie głosować w ogóle np. na Apple czy Samsunga. Tym sposobem głosy hejterów rozdzieliłyby się na kilka marek, albo dupa cicho jak nie chcą głosować.