Aktywne Wpisy
Kopyto96 +220
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
daeun +60
Tatuaż jest fajny. Tak. Gdy masz naście lat, fiu-bździu w glowie, a Twoje życie to głównie impreski w towarzystwie YOLO koleżanek. XD
Pózniej przychodzi etap stabilizacji, z biegiem lat stajesz sie żoną, pozniej matką i dorabiasz się wnuków. Wtedy zaczynasz zauważać że ten czaderski motyw wilka, który był taki COOL w 2002 roku srednio już pasuje Tobie jako babci i kobiecie na stanowisku.
Zaczynasz wiec, podobnie jak Ewelina Lisowska, mysleć nad laserowym
Pózniej przychodzi etap stabilizacji, z biegiem lat stajesz sie żoną, pozniej matką i dorabiasz się wnuków. Wtedy zaczynasz zauważać że ten czaderski motyw wilka, który był taki COOL w 2002 roku srednio już pasuje Tobie jako babci i kobiecie na stanowisku.
Zaczynasz wiec, podobnie jak Ewelina Lisowska, mysleć nad laserowym
Normalna szybkość
Spowolnienie 1/4
#leagueoflegends
Mechanika.
Zed ucieka duchem, ty ultujesz, ale lecisz a nim, on wraca a ty opuszczasz obszar swojego ulta to i ściany znikają. Gdzie Ten bug?
Skąd ten cień się pojawił jak rzucił W z sekundę-dwie później XD
Na moje nic takiego nie wprowadzili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem bo przez te wszystkie zmiany w jej ulti i W przestałem nią grać.
Moim zdaniem nie powinni robić skilli które są "nie do zatrzymania", bo potem nie wiadomo czy Olaf czy Vi na ultach, których zatrzymać są lepsi niż ściana Azira czy Camille, których nie da się sforsować itp xd