Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +83
xiv7 +12
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
#pracait #informatyka #praca #it
Udało się wynegocjować 4600 netto czyli 55200 nie licząc dojazdów. Jestem zdecydowany wziąć tą robotę :) dziękuję Wam za rady, warto było nie bać się negocjować dla około 15% wypłaty więcej:)
3 miechy - coś umiesz
6 miechów - ogarniasz podstawy
9 miechów - jesteś ogarnięty
12 miechów - idziesz po podwyżkę :D
Jak się ogarniesz to dawaj znać jak Ci idzie, może nawet na pifo można się ustawić gdzieś jakoś :D
Panowie zgodnie z obietnicą robię mały update :) Pracuję kilkanaście dni tam więc coś mogę powiedzieć.
Praca dla mnie polega na razie na przekonfigurowaniu ponad 200 urządzeń (ruterów) zasady na firewall, jakieś rzeczy sieciowe itp ogólnie nad jednym spędzam około 1 godzinę, poza tym muszę reagować na jakieś awarie u partnerów pomagać im przywrócić połączenie z nami.
Na razie jestem tam na okresie próbnym więc pewnie cały ten czas zajmie mi rekonfiguracja :D Dziwne to bo jednak kasę wyłożyli na szkolenie więc nie wiem czy zapomnieli o tej lojalce czy dostanę
Komentarz usunięty przez autora
Pracy w IT jest tak dużo że można wybierać próbuj ja na razie nie żałuję:)
@ogorek:
Dzięki za rady. Po tych kilkunastu dniach już widzę postępy w tempie wykonywania moich obowiązków. A jeżeli chodzi o tych negatywnych ludzi to próbuję po prostu nie reagować na zaczepki, najgorszą rzeczą byłoby pokazać że jakoś one do mnie trafiają. Na szczęście Ci negatywni ludzie są w mniejszości :)