Wpis z mikrobloga

Mireczki i Mirabelki, dzisiaj dla Was troszeczkę inne zdjęcie, dziś bez cycków, chociaż może później jeszcze coś wrzucę :) Podrzucam Wam fotkę, którą zrobiłem na tej samej sesji, na której zrobiłem to zdjęcie. Na tej sesji udało mi się zgromadzić kilka osób do pracy, były styliski z asystką, fryzjerka, wizaż, ogólnie fajnie udało się dograć ekipę i co najważniejsze bez kosztów, wszyscy pracowaliśmy za darmo dla osiągnięcia wspólnego efektu i zrobienia fajnych zdjęć. Żeby zarabiać na zdjęcia trzeba sobie zrobić portfolio. To co mi się podoba w tej sesji to to, że jest mocno różnorodna i z jednych zdjęć wyszło kilka różnych klimatów, dlatego kilka zdjęć można wziąć do swojego PF. Co do samego zdjęcia wykorzystałem tylko światło naturalne padające z okna z tyłu. #dabrovskycom #fotografia
ukrytysmok - Mireczki i Mirabelki, dzisiaj dla Was troszeczkę inne zdjęcie, dziś bez ...

źródło: comment_ywhvyZKsG3ZpjaKllfhnUK1evCATOKiz.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@absztyfikantka: jasne, że tak, nie ma tak, że zawsze wszystko robisz zawsze super wiec rozumiem opinie :) trzeba robić różne rzeczy i próbować różnych rzeczy;) dla mnie tez nie jest majstersztykiem, ale dla mnie jest Po prostu Ok i spoko, nie ma się czego wstydzić:)
  • Odpowiedz