Wpis z mikrobloga

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego strimerzy mieliby zrzucić z rowerka kanały szoterskie skoro tak naprawdę dzięki nim zawdzięczają swoją sławę, popularność i mnóstwo ludzi na strimach? Jedyne co przychodzi mi na myśl to fakt, że na tym bezpośrednio nie zarabiają (z wiadomym zastrzeżeniem że - dobry shot z chwytliwym tytułem -> dużo wyświetleń -> popularność wzrasta -> więcej widzów na kolejnym strimie -> -> więcej subskrajberów -> więcej donatów -> profit) i to, że sami chcą otworzyć własne kanały shoterskie tak jak Boxdil ma Masne Shoty.
#gural #danielmagical #patostreamy #boxdel
  • 8
  • Odpowiedz
@pawelososo: Isamu i innych YouTuberów boli dupa, bo z jego contentem nie ma z czego za bardzo robić szotów i musi non stop kogoś zaczepiać, albo wymyślać coś z dupy. Gimbusy lecą za aferkami i nie chcą oglądać gierek. Taki Boxdel to rączki zaciera, że tyle szotów z nim. Ale u niego z jego live można zrobić 30 różnych szotów z tytułami "BOXDEL WYJAŚNIA" "BÓG BOXDEL PRZEMAWIA DO GIMBUSÓW WYBRANYCH" itd.
  • Odpowiedz
@pawelososo imo wystarczylby jeden streamer = jeden kanał z szotami, a nie milion #!$%@? kanałów bo każdy liczy na wyświetlenia szotow... To chyba jakaś dzieciarnia zakłada te nowe kanały z szotami
  • Odpowiedz
@pawelososo: przecież teraz większość dużych kanałów ma własne kanały shoterskie. Nie chca zniszczyć shotów, tylko kanały "konkurencji", które nie naleza do nich lub ich kolegów/innych dużych kanałów.
  • Odpowiedz
@CeZ_ dokładnie. A jak widzę 46916431968 kanał o nazwie śmieszne shoty czy jakieś #!$%@? shoty aldiego na którym są te same shoty co gdzie indziej to mnie #!$%@? strzela
  • Odpowiedz