Wpis z mikrobloga

• 4
#wislakrakow Carilo czy Sobol? Było jedno ciekawe ujęcie w którym było widać Sobola krzyczącego na zespół i w tle widać krzywo patrzącego na niego Carilo
Będąc szczery to marzy mi się Sobol jako pierwszy trener
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jelon7: Ja jednak bym stawiał bardziej na doświadczenie jako trener a nie piłkarz, więc Sobol może kiedyś. Z pewnością nie jest jeszcze na to gotowy.
  • Odpowiedz
@Jelon7: tak... zaczyna zespół trybić, więc czas na Sobola bez doświadczenia show must go on!

Poza tym krzywa mina Carrillo nie musiała odnosić się do krzyczącego Sobola. Tak samo jak kilka dni temu na forum Wisły typ jęczał, ze trener nie podaje ręki nikomu schodzącemu z boiska. Dziś o dziwo podał każdemu ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz
@tr0llski: Sobol nie ma zaplecza swojego ani warsztatu. Aczkolwiek z góry określony styl na przeciwnika. Podejrzewam, że nie umie przekazać (jeszcze) co robić jeśli to nie działa, żeby zawodnicy sami zmienili np ustawienie.

• Odpowiedz
@Jelon7: @tr0llski: Ogólnie cały sztab nie wychodzi z okolic ławki przy tym trenerze. Dziś Carillo ustalał coś z Sobolem w momencie kiedy Velez leżał po strzale w głowę. Myślę że po prostu dziś Sobol był dziś głównym asystentem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@tr0llski
@Gennwat
@demoos
@goras
Wczorajsze ujęcie z tym zdjęciem mi się skojarzyło. Też wszyscy mieli obawy czy ZZ ma warsztat trenerski itp. W naszej lidze bardzo dużo zależy od zaangażowania zespółu co pokazał mecz z legia. Jak im się tylko chce biegać to mogą wygrać z każdym.
Moskal akurat charyzmy nie mial by zespół odpowiednio motywować.
Sobol niech się uczy ale czuję że będzie bardzo dobrym trenerem.
Jelon7 - @tr0llski 
@Gennwat 
@demoos 
@goras
Wczorajsze ujęcie z tym zdjęciem mi się...

źródło: comment_WPflXAQkucN4CF67pqNqVqsRd8HWoeth.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz