Mój dobry znajomy #przegryw właśnie do mnie dzwonił opowiedzieć co go spotkało. Ogólnie gościu 30lvl, nigdy nie miał dziewczyny, taki typowy piwniczak. Gościu pracuje na kasie w Lidlu. Stara się brać maksymalnie dużo godzin, bo i tak nie ma nic do roboty - w wolnym czasie gra w komputer. No i w poprzednią niedzielę, jego maszyna do grania się zepsuła. Jako że nie miał co robić, a pogoda sprzyjała wyszedł zobaczyć jak jest na zewnątrz. Poszedł sobie do parku, usiadł #!$%@? i prawie zaczął płakać, że nie zdobędzie jakiejś tam odznaki za granie ileś tam dni pod rząd. Widząc smutnego człowieka, zatrzymała się przechodząca obok dziewczyna 8-9/10, usiadła koło niego i zaczęli rozmawiać. Okazało się, że mają podobne zainteresowania, poszli do niego do domu i uprawiali ostry seks do białego rana. Mówi że gdyby nie nowe przepisy na pewno by pracował w niedzielę bo lepiej płacili. I plułby sobie w brodę do końca życia. Są rzeczy ważniejsze od pieniędzy.
Dzisiaj zadzwonił do mnie zapłakany i powiedział że właśnie jego nowa "koleżanka" pokazała mu test ciążowy i zdjęcie rtg od ginekologa, mówiąc, że będzie ojcem! Cóż za niesamowita odmiana losu - 30 lat samotności i nagle taka dobra zmiana o 360 stopni.
Przez całe życie głosował na Korwina i wyśmiewał Kaczora. Przed chwilą zwierzył się że dzięki Kaczyńskiemu jego życie odmieniło się. Jest lepsze. Pełniejsze.
@LajfIsBjutiful: Pięknie. I w ten właśnie sposób dobra zmiana zawitała do domu tego przegrywa. Pomyśleć, że gdyby nie zakaz handlu wprowadzony przez dbającą o naród najlepszą partię to by pewnie nie wyszedł z przegrywu. ( ͡°͜ʖ͡°)
Dzisiaj zadzwonił do mnie zapłakany i powiedział że właśnie jego nowa "koleżanka" pokazała mu test ciążowy i zdjęcie rtg od ginekologa, mówiąc, że będzie ojcem!
Cóż za niesamowita odmiana losu - 30 lat samotności i nagle taka dobra zmiana o 360 stopni.
Przez całe życie głosował na Korwina i wyśmiewał Kaczora. Przed chwilą zwierzył się że dzięki Kaczyńskiemu jego życie odmieniło się. Jest lepsze. Pełniejsze.
#zakazhandlu #dobrazmiana #czujedobrze
Komentarz usunięty przez autora
@LajfIsBjutiful: O uj. No to się nie pozbiera xD
@LajfIsBjutiful: który ginekolog rozdaje pacjentkom swoje prześwietlenia?
Komentarz usunięty przez moderatora
@LajfIsBjutiful: pewnie już 4 miesiąc( ͡° ͜ʖ ͡°)