@ciezka_rozkmina: Słucha. Ja posłuchałam i jebnęłam opio. ;)
@Kotel_: Tru dat, ale fentanyl to akurat lek, ziomek. :D
@decorum: Młodsi od niego umierali, w styczniu zmarł przyjaciel mojego byłego w wieku 19 lat, przez MAF. Z rok temu zmarł kumpel z rocznika bodajże '00, też przez opiaty.
@Lord6Infamous: Powiem Ci, że opiaty to i tak jest najbezpieczniejsza opcja w tej chwili dla zdrowia. Opiaty to są leki, a pomyśl sobie, że ludzie biorą beta-ketony, czyli głównie chlorowce (mefedron z takich bardziej znanych, ale teraz możesz sobie poczytać o hexenie, alfie pvp itp.). Generalnie ludziom to wypala śluzówki i inne części ciała.
@sicknature: W tym środowisku jest się przyzwyczajonym. ;)
@Twinkle: No ale chyba sie nie łudzisz, ze to tak działa? Ze odstawisz takie substancje i organizm szybciutko zapomni, ze miał stycznosc z takimi substancjami?
@Lord6Infamous: Nic takiego nie napisałam. Do tej pory odczuwam, a właściwie nie odczuwam więcej niż może 5 zupełnie skrajnych emocji. Teraz w myślach znalazłam tylko 4 które odczułam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy. A z fizycznych to wątroba i nerki strasznie dają o sobie znać, mimo, że ja brałam dożylnie, a nie doustnie.
@Twinkle Wiem, że popełniłem błędy ale gdyby nie te doświadczenia i wyciągnięte wnioski byłbym innym człowiekiem. Wolałbym umrzeć niż być kimś innym niż jestem. Jakkolwiek głupio by to nie brzmiało. ¯\(ツ)/¯
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#narkotykizawszespoko a właściwie to #narkotykiniezawszespoko, ale taguję, bo go znaliście.
@Twinkle: Takie dzieci jestescie a juz sobie organizm na cale zycie wyniszczacie
@Twinkle: napisane jakby umierali co wieczór XD
@Kotel_: Tru dat, ale fentanyl to akurat lek, ziomek. :D
@decorum: Młodsi od niego umierali, w styczniu zmarł przyjaciel mojego byłego w wieku 19 lat, przez MAF.
Z rok temu zmarł kumpel z rocznika bodajże '00, też przez opiaty.
@sicknature: W tym środowisku jest się przyzwyczajonym. ;)
@Kotel_: Wydaje mi się, że teraz po jego okolicach latają durogesici, mogę popytać.
@Twinkle: No ale chyba sie nie łudzisz, ze to tak działa? Ze odstawisz takie substancje i organizm szybciutko zapomni, ze miał stycznosc z takimi substancjami?
A z fizycznych to wątroba i nerki strasznie dają o sobie znać, mimo, że ja brałam dożylnie, a nie doustnie.