Wpis z mikrobloga

W końcu doczekałam się mojego własnego komputera. Przez ostatnie 2 lata dzieliłam z moim #niebieskipasek najpierw laptopa (który w międzyczasie umierał), a potem jego komputer. Jaram się jak dziecko, bo w końcu będę miała swoje miejsce do pracy i grania, a do tego będzie mi świecić (!).
Mircy, takiego oto zestawu się na początek dorobiłam. Póki co bez karty graficznej z wiadomych powodów.
#komputery #pcmasterrace
blindromance - W końcu doczekałam się mojego własnego komputera. Przez ostatnie 2 lat...

źródło: comment_KTM5L4pe4ssN4Yrplfa79MF71p72Iqj8.jpg

Pobierz
  • 77
  • Odpowiedz
@artos: No i dobrze wiedzieć. Póki co jeden działa, może drugi też będzie. Na przyszłość będzie wiadomo, żeby brać coś innego. Dziękuję za miłe wyjaśnienie. (ʘʘ)

A jak ktoś mi powie po ludzku, co złego z tym zasilaczem (zamiast się czepiać, że to gówno wybrane, a tu jakieś pierdy niepotrzebne), to również chętnie na przyszłość się zapamięta, na co zwracać uwagę przy wyborze. Niestety, spece tego komputera
  • Odpowiedz
A jak ktoś mi powie po ludzku, co złego z tym zasilaczem (zamiast się czepiać, że to gówno wybrane, a tu jakieś pierdy niepotrzebne), to również chętnie na przyszłość się zapamięta, na co zwracać uwagę przy wyborze. Niestety, spece tego komputera nie składali i każdemu może się zdarzyć wybranie niekoniecznie dobrego produktu.

@blindromance: Temat wałkowany wiele razy. Następnym razem użyj opcji "szukaj". Zamykam
  • Odpowiedz
@blindromance zwróć tego ssdka jeśli możesz. Nie po to wydajesz pieniądze żeby dostac niepełnosprawny produkt. Sprawdź jak zwalnia po zapełnieniu do połowy. ;/ Czemu ludzie to kupują. Nie wiem.
No i Intel w 2k18... Szanujmy się wzajemnie. :D
  • Odpowiedz
@blindromance przykro mi że doszło do tego czego można było się spodziewać - wysropki #!$%@? się do Twego wyboru.

Z mej strony gratulacje i świetny wybór z każdą z tych rzeczy. Myślę że w procku masz już zintegrowaną grafikę więc narazie wystarczy i z kompa możesz się cieszyć, tym bardziej z jego składania.

Życzę wielu udanych sesji z niebieskim oraz pracy wykonanej na własnej (w końcu!) maszynie.

Stay awesome!
  • Odpowiedz
@blindromance: ta dyskusja naprawdę nie ma sensu. Jarasz sie jak dziecko bo niebieski złożył ci gówniany komputer xD następnym razem poproś jakiegoś profesjonaliste czy coś - będzie lepiej. Poza tym kupowanie kolorków za kilka stów to tandeta XD i tak #!$%@? bedzie ci wszystkp jedno po tygodniu gora dwu, bo nie bedziesz sie nawet na myszke czy klawiature patrzyła. #!$%@? kase w błoto zamiast kupić coś ważnego np. karte graficzną? -
  • Odpowiedz