Aktywne Wpisy

9HYx +655
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.

tiritto +63
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam

Mircy, takiego oto zestawu się na początek dorobiłam. Póki co bez karty graficznej z wiadomych powodów.
#komputery #pcmasterrace
źródło: comment_KTM5L4pe4ssN4Yrplfa79MF71p72Iqj8.jpg
PobierzGAMING
A
M
I
N
G
A jak ktoś mi powie po ludzku, co złego z tym zasilaczem (zamiast się czepiać, że to gówno wybrane, a tu jakieś pierdy niepotrzebne), to również chętnie na przyszłość się zapamięta, na co zwracać uwagę przy wyborze. Niestety, spece tego komputera
@blindromance: Temat wałkowany wiele razy. Następnym razem użyj opcji "szukaj". Zamykam
No i Intel w 2k18... Szanujmy się wzajemnie. :D
Niech sprzęt służy i cieszy światełkami :)
Z mej strony gratulacje i świetny wybór z każdą z tych rzeczy. Myślę że w procku masz już zintegrowaną grafikę więc narazie wystarczy i z kompa możesz się cieszyć, tym bardziej z jego składania.
Życzę wielu udanych sesji z niebieskim oraz pracy wykonanej na własnej (w końcu!) maszynie.
Stay awesome!
Komentarz usunięty przez autora
Nie przejmuj się tym w każdym razie, gratki i niech służy.
Komentarz usunięty przez autora