Wpis z mikrobloga

widać po minie że tucznik nie wierzy w sojusz WM WM WM ( ͡° ͜ʖ ͡°) obrażaliście, wyśmiewaliście nosacza jego życia i nie tylko ( ͡ ͜ʖ ͡) a teraz co koledzy ( ͡º ͜ʖ͡º) ni hu hu.. obstawiam ze madzykal wydyma wykop pl tak jak zawsze i wyjdzie z waszym hajsem na koncie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#patostreamy #danielmagical
Pobierz Morgaan - widać po minie że tucznik nie wierzy w sojusz WM WM WM ( ͡° ͜ʖ ͡°) obrażali...
źródło: comment_NCdcqScN25YNDkzPXgj9bCOvI6BtEb0W.jpg
  • 5
@Morgaan: nie wiem jak mozna szanowac kogos kto z wlasnej rodziny zrobil bande malp robiacych smieszne fikolki tylko po to zeby zarabiac szekle. Matke rozpił do tego stopnia ze zarowno dalsze picie jak i odstawienie alkoholupoprowadzi ja do smierci, jacka tez, braciak z powodu streama poleci pewnie do bidula, jemu nosaczowi tez zycie #!$%@? pokazujac ja, przeciez na miescie ludzie na bank sie z niej #!$%@? z powodu jej chlopaka. Sprzedal
@Morgaan: Jak to Dawid takie donejty zarzuca ( ͡° ͜ʖ ͡°). A tak serio, jestem praktycznie pewien, że żaden z wykopków, który został wyruchany przez tucznika na hajs, pamięta o wszystkich niespełnionych celach i jechał go od całej akcji z grubą rybą aż do pamietnego sylwestra z widzami (( ͡° ͜ʖ ͡°)) i "uprowadzonego" Kononowicza nie wpłaci mu już nigdy żadnej złotówki. Oglądanie