Wpis z mikrobloga

ACLeague MOTORSPORT CAPSULE GT3 CUP

Oto listy startowe do jutrzejszego pierwszego punktowanego wyścigu R1 @ Bathurst

PRO:

semiPRO:

AM:

Rookie:

JEŚLI KOGOŚ NIE MA NA LIŚCIE TO ZNACZY, ŻE ALBO NIE ZAZNACZYŁO OBECNOŚCI ALBO NIE MA WYMAGANEJ ILOŚCI LAPÓW

#acleague
ACLeague - ACLeague MOTORSPORT CAPSULE GT3 CUP

Oto listy startowe do jutrzejszego ...

źródło: comment_P7bJGwfmzAK1CW7ZYxAq3qX8nUHqsNGM.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ACLeague: WSPANIALE! jadę! z każdym sezonem jestem o serwer niżej. Spoko. Na jedenasty sezon szykujcie piąty serwer. Tam będę. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@ACLeague: Ehh...AM. Nie ukrywam że liczyłem na Rookie bo tam bym powalczył a w AM będę zamykał :( Ale pre-q trudne...mocno wyśrubowane! xD Gratulacje Panowie!
  • Odpowiedz
@Davy_Strange: wszystkie wyniki pokazują się tylko podczas prekwalifikacji. Serwery ustawione są już na wyścig (konkretni kierowcy, konkretne samochody), a do Pro nie dostało się ani jedno SCG, tak samo AMG i z automatu zostały odfiltrowane.
  • Odpowiedz
@robertkudera: piątek w wielu przypadkach jest już wolny - czy dla większości czy nie, nie wiem, na przykład w moim otoczeniu dla większości - i w czwartek wieczorem kogoś już nie będzie.
  • Odpowiedz
@Plupi: mysle jednak ze powinnismy sie trzymac 2 tygodniowego harmonogramu a wyjatki robic tylko jesli rzeczywiscie wyscig wypadl by np. w srodku swiat grudniowych :) Ale coz, damy rade jak zawsze :D
  • Odpowiedz