Aktywne Wpisy
Runaway28 +55
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
Udało mi się zdrzemnąć w pracy. Jeszcze dwie godziny i wracam do domku. Za godzinę otwierają cukiernie obok to kupię sobie paszteciki lub makaroniki na śniadanie. Chyba udało mi się znaleźć fajną prackę. Cieszę się, że moje orzeczenie o niepełnosprawności umożliwia mi taką ścieżkę zawodową.
#przegryw #jestemcieciem
#przegryw #jestemcieciem
Miraski co robić?
Wychować jak swoje czy planować wyjazd do Czech?
-Bądź mną
-Idź do sąsiadki, której nie widziałeś z rok
-Wypij butelkę z nią wina
-Zrób jej przez przypadek dziecko
-Dowiedź się dziś, że jesteś ojcem
-Co do tego miej wątpliwości
#pytanie #gorzkiezale #aborcja #milosc #dzieci
Komentarz usunięty przez autora
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie
Ciekawe kiedy ja odwiedziłeś ... Tydzień temu? Dwa tygodnie temu? A może przed wczoraj?
@vnij Co za tępa rada.
OP pewnie wymyślił historyjkę ale gdyby ktoś faktycznie był w takiej sytuacji to zajebiscie. Zmusić 2 praktycznie nieznające się osoby do wspólnego wychowywania dziecka, potencjalnie spieprzyć życie im obojgu i dziecku i w imię czego?
@Corranh: @vnij nigdzie nie pisze, że taki ktoś ma się żenić i budować dom, tylko ma wziąć na klatę konsekwencje.
Nikt ich nie zmusza że mają razem żyć tak samo jak nikt ich nie zmuszał się bzykać.
@Corranh: polska też jest normalnym krajem tylko ludzie są nieodpowiedzialni
bzikasz wszystko co się rusza to dzieci i wesołe choroby są wkalkulowane w ryzyko