Wpis z mikrobloga

@Jeziorsquier: posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie
  • Odpowiedz
@mikw: zarzutka zarzutką... ale nigdy nie wiem jak się robi dzieci przez przypadek - przechodziłeś bez spodni, a ona wracał z łazienki? upadłeś i tak wyszło? może być nie planowane, ale raczej nie przez przypadek.... mandat też przez przypadek bo przechodziłem na czerwonym i gliniarz wyskoczył?
  • Odpowiedz
@Jeziorsquier: Bierz sprawę na klate. Naważyłeś piwa to teraz je wypij.

@vnij Co za tępa rada.
OP pewnie wymyślił historyjkę ale gdyby ktoś faktycznie był w takiej sytuacji to zajebiscie. Zmusić 2 praktycznie nieznające się osoby do wspólnego wychowywania dziecka, potencjalnie spieprzyć życie im obojgu i dziecku i w imię czego?
  • Odpowiedz
@theodolit: W sumie też nie wiem. Nieplanowane jest, jak ci się coś #!$%@? w kalendarzyku. Przypadkowe, jak zajdziesz w ciążę mimo gumy, piguł i zachowania czystości przed ślubem. Czy coś w ten deseń.

@Corranh: @vnij nigdzie nie pisze, że taki ktoś ma się żenić i budować dom, tylko ma wziąć na klatę konsekwencje.
  • Odpowiedz
@Corranh: nikt nikogo nie zmuszał do spania razem, jak szli to byli świadomi że tak może być to teraz muszą odpowiedzialność za swoje działania wziąć i jakoś udźwignąć czy wychowując czy skrobanka to nie istotne muszą sobie poradzić z problemem sami.
Nikt ich nie zmusza że mają razem żyć tak samo jak nikt ich nie zmuszał się bzykać.
  • Odpowiedz
@mikw: to i tak nie przypadek, przypadek to by był jakby przez używane jednej toalety zaszła w ciąże.... Jak trening dla sportu był przeprowadzony to juz nie przypadek, tylko pech ;)
  • Odpowiedz
@mikw: w sumie tak, ale zawsze mnie śmieszy pozycja takich ludzi 'no jak to z tego mogą być dzieci...' niech się ludzie prują jak koszulka na striptizerce - ale trzeba mieć świadomość że szansa zawsze jest - ile to sterylnych (obiecanych przez lekarza) ludzi z dziećmi kończyło;
bzikasz wszystko co się rusza to dzieci i wesołe choroby są wkalkulowane w ryzyko
  • Odpowiedz