Aktywne Wpisy
Hopsa +84
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
źródło: photo-output
Pobierz
Kalinka89 +9
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę

Mój Leeco Le Max 2 ma problem z zasięgiem, z internetem (pokazuje 4g, mimo to nie ma internetu | czasem całkowicie zanika zasięg + zachowuje się tak, jakby nie działało B20. Do tego często się zacina podczas korzystania z np. Messengera, co przy 120 tys. pkt. Antutu jest trochę dziwne).
Kupiłem go w LightInTheBox. Zgodzili się na wysyłkę do nich na serwis, i po potwierdzeniu przez serwis, że jest uszkodzony, wymianę na nowy telefon.
Zrobiłem w sumie pochopny błąd (bo chciałem tylko od Paypal zwrotu kosztów odesłania towaru), bo otworzyłem dispute. Chińczyki mnie tam przepraszają, mówią, żebym wysyłał, dają mi odpowiedzi Supervisiora, że mnie przeprasza itd. No i dostałem info, żebym zamykał spór na Paypal, bo bez tego nie będą mogli nic zrobić.
Zamykać spór na Paypal i uwierzyć Majfrendom, czy już cisnąć przez Paypal? Pochopnie to zrobiłem, bo jak teraz mnie chinol oszuka, a zamknę spór, to już drugi raz otworzyć mógł nie będę.
Help me :C
#zakupyzchin #lightinthebox #gearbest #paypal #telefony #chinskiecuda