Aktywne Wpisy
Czemu ludzie uważają, że mając 30 lat powinno ich wszystko boleć, nie mieć siły i w ogóle, że są starzy? Przecież większość ludzi mając 30 lat dopiero życie zaczyna można powiedzieć bo są po studiach i zazwyczaj w tym wieku dopiero ma się jakieś normalne życie zawodowe.
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Też uważacie że hiszpański brzmi zajebiscie? Jak spotkam gdzieś jakąś Latynoskę i tą zacznie nawijać po hiszpańsku to mi od razu miękną nogi i aż czuję jak mój rozwijany latami sigma grindset opuszcza moje ciało. Taka typiara mogła by sobie owinąć mnie wokół palca a ja bym się pewnie zachowywał jak simp bez godności.
Mój bank Crédit Agricole w ostatni weekend wysłał mi 3 sms o rzekomej próbie zmiany hasła do serwisu internetowego co okazało się błedem w ich systemie... Dodam że przez cały weekend ich serwis internetowy był wyłączony z powodu prac konserwacyjnych czy jak to zwał a ja będąc w samym środku Afryki byłem pozbawiony możliwości zadzwonienia i sprawdzenia swoich środków...
Czas zmienić bank.
Wymagania:
-Konto w PLN, EURO, USD (za free)
-Karta kredytowa z Priority Pass (minimum 4 wejścia darmowe w roku)
-Dedykowany doradca i obsługą poza kolejką w banku
-Wypłaty z wszystkich bankomatów na świecie za free
-Darmowe ubezpieczenie medyczne/techniczne
- Usługi Concierge
Zastanawiam się mocno na trzema bankami
Millenium: Konto Prestige World
DB Polska: PREMIUM Banking w Deutsche Bank
oraz
PKO B.P KONTO PLATINIUM II
Ma ktoś jakieś doświadczenie z DB Polska. Ich oferta wydaje się bardzo ciekawa (dodaja 1.3% oprocentowania na koncie osobistym)
#bankowosc #banki #pytanie #finanse #pieniadze #mbank #creditagricole
@kamillo007: Tylko co z tego, że wypłaty są darmowe, skoro przewalutowanie kosztuje kilka procent i całość wychodzi bardzo niekorzystnie? Bierzesz to pod uwagę?
Zobacz ofertę Pekao, oni rozliczają po kursie MasterCard.
Priority Pass możesz mieć w jakiejś karcie kredytowej, to będzie pewnie tańsze niż szukanie konta z taką usługą, za które będziesz przepłacał tylko z tego powodu.
Priority Pass możesz mieć do platynowej karty kredytowej w BZ WBK, którą dostaniesz bez problemu, więc nie musisz szukać konta z tym.
Wiadomo dlaczego?
Ostatnio cos sporo fuzji bankowych.
Meritum -> Alior Bank
BPH -> Alior Bank
Smart Bank + BIZ Bank -> Nest Bank
No i teraz DB -> WBK
Jeszcze jakas fuzja bankow jest planowana czy narazie tylko DB?