Wpis z mikrobloga

Mój ostatni wpis za którego zebrałem kilkadziesiąt plusów poleciał, najwyraźniej ktoś go musiał zgłosić. Pytanie tylko - czy tucznik, czy ktoś z jego wiernej, gimnazjalnej armii, która zdążyła właśnie wrócić ze szkół, zjeść obiadek i wejść na Mikrobloga? Ale to dobrze... Znaczy, że kogoś zabolało to, co napisałem (zgodnie z przysłowiem "prawda w oczy kole").

A więc lecimy z koksem ponownie:
Śmiać mi się chce z niektórych Wykopków, którzy naiwnie tracą swój czas, podsyłając tucznikowi pomysły na "mega streama na działce".

Ludzie... Uświadomcie sobie wreszcie, że Wasz idol to leniwy, zakłamany i skąpy oszust, którzy woli kupić dwie flaszki, zebrać całe towarzystwo w przyczepie i przez kilka godzin streamować nudną pogadankę przy (niewielkiej skądinąd ilości) alkoholu, zamiast realizować wszystkie Wasze kosztowne i pracochłonne pomysły.

Większość z nich była przecież podsuwana obłudnikowi już rok temu. I co? I nic. Smalec miał na to wywalone. Wolał siedzieć w przyczepie bo widział, że gimbaza i tak go donejtuje. Po co więc leniwiec miał się starać? Po co miał napełniać drogi basen (a nie to g* z wyprzedaży w Tesco)? Po co miał organizować paintballa? Po co miał odpalać petardy? Po co miał uruchamiać 4+ kamer?

Już nawet nie wspominam o tym, że nie bardzo wiem kto miałby mu to wszystko przygotować. Przecież ten nieudacznik miał swego czasu ogromny problem z dowiezieniem na działkę komputera i kilku mebli ogrodowych, a Wy tu wyskakujecie z pomysłami, na których realizację grubas musiałby przeznaczyć przynajmniej kilka dni i kilka tysięcy złotych...

Wstawajcie, zesraliście się!

Tego oszusta do ciężkiej pracy może zmotywować tylko spadek donejtów, nic więcej...

#patostreamy
#danielmagical
  • 17
@Rogal25: To tak jak ja. Z tą różnicą, że ja przestałem go regularnie oglądać już w wakacje, gdy na pełnej wyj*bce opuszczał streamy na całe dnie, zostawiając przed kamerą samych parobków.

Teraz wchodzę tylko na tag + od czasu do czasu włączę na kilkanaście minut streama (i wtedy właśnie widzę jak w donejtach pozdrawiają go Wykopki).
@alecotusiestalo: Błagam, powiedz że trollujesz, a ja tego nie wyłapuję...

Tucznik? Szanować? Doceniać? Proszę Cię...

On nikogo nie szanuje. Po ponad pół roku oszukiwania i nieszanowania widzów (oraz wojny z Wykopem) tucznikowi wreszcie zaczęła spadać widownia i zarobki, więc z podkulonym ogonem "przeprosił się" z Wykopem, a część użytkowników na te nieszczere przeprosiny dała się złapać. Tyle...
tak że osobiście uważam że można się pobawić w wymyślanie scenariuszy

@PZt37: Widzisz... Moim zdaniem samo wymyślanie scenariuszy nic nie da, bo magical "na topie" to magical arogancki i zadufany, który wszelkie uwagi ma w głębokim poważaniu.

Żeby mieć chociaż cień nadziei na realizację jakiegokolwiek pomysłu, trzeba magicala najpierw sprowadzić do parteru. Pozbawić widowni i donejtów. Wtedy spokornieje, wróci z podkulonym ogonem i będzie jadł widzom z ręki.

Ale gimbazie tego
@WalterBlack: Najwidoczniej dzieci żyją teraz wojenkami między streamerami. Za moich czasów na korytarzach w przerwach między lekcjami rozmawiało się o piłce czy Dragon Ballu, teraz rozmawia się o streamach/aferach grubasa, gurala czy boxdela.

Gimbaza nie rozumie, że można krytykować większość (wszystkich?) streamerów naraz...

Gural ma skłonności pedofilskie (i pewnie kilka innych "wad").
Lordoza reklamuje wśród dzieciaków ruletki i inne scamy.
Boxdel to fałszywiec, który żyje z obrabiania d* innym.
Itp. itd.
@vegeciak: tak w sumie to troche przykre ze te dzieciaki w podstawówce czy nawet gimnazjum nie są świadome tego jak bardzo są manipulowani, sam mam bratanka 4 lata, lubi sobie na tablecie posiedzieć i jak mu na głównej youtube wyskakuje taki gural czy rafatus który #!$%@? Marlenke to aż mi się przykro robi ale wiem że nic nie moge zrobić, nie moge mu zabrać tableta bo w dzisiejszych czasach taki młody