Wpis z mikrobloga

Mireczki i Mirabelki! Mam nadzieję, że Was nie zawiodę, ale tym razem cycków nie będzie :D Chciałbym tym wpisem zobrazować mniej więcej jak przygotowywałem sobie portfolio w celu zdobywania komercyjnych zleceń :) Oczywiście polegało to na robieniu sesji darmowych. Chciałbym Wam również pokazać jak mniej więcej wygląda praca ze mną i trochę jaki mam charakter i jak otwarcie pracuje z ludźmi :) Chciałbym podkreślić, że lubię czasem zrobić coś dziwnego, nietypowego, a jednocześnie zwykłego i nie wybijającego się z tłumu :D Zrobiłem wpis na blogu obrazujący całą sytuacje i opisujący jak wykonałem zdjęcia LINK, zapraszam do sprawdzenia tego opisu. Tutaj natomiast przedstawiam Wam #!$%@?ą wersję zdjęcia z sesji biznesowej, którą zrobiłem :D w komentarzu osoba pozująca się ujawni, a w kolejnym komentarzu będzie kadr, od którego współpraca się zaczęła, czyli od typowego ujęcia biznesowego:) Wszystkiego najlepszego dla Was! :D #dabrovskycom #fotografia
ukrytysmok - Mireczki i Mirabelki! Mam nadzieję, że Was nie zawiodę, ale tym razem cy...

źródło: comment_7CQqVSXfsHkJ8rPXhphfYPo2ORtfJo6X.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@nowik: kompletnie nie, nie mam nawet reguł co do ich stosowania, wszystko na oko, często ustawiam po prostu symulacje filmu jaka mam w Fuji i to jest moja baza wyjściowa, innym razem vsco, a innym razem nic nie robię
  • Odpowiedz