Technologie od pewnego (w tym przypadku od XIX) poziomu są darmowe? Czy to jakiś bug? Nigdy tak daleko w technologiach nie doszedłem, ale już zrobiłem 8 takich za darmo, co mnie dziwi.
@jack-lumberjack: Ja też nie (nie licząc zwycięstw za 40% planet), teraz się uparłem i gram do końca mimo że to już nudne jest, bo nawet jak zostawię grę to same fortece mnie obronią. @echelon_: Na pewno nie, mam sporą przewagę nad innymi. Od 42 poziomu zaczęło naliczać od jakiegoś niskiego kosztu (3-6 miesięcy badań), czyli 23 poziomy wzmacniania osłon miałem za darmo, a teraz są śmiesznie tanie.
@Goglez: Tzn. mi się wydaje, że to coś może być w stylu, że jeśli dana technologia kosztuje np. 100 a Ty wytwarzasz miesięcznie więcej to dostajesz za darmo a bardziej rozsądne by było, że dostajesz np. po miesiącu.
Dlaczego #rosja zamiast użyć swojej pozycji na planecie, gigantycznie wielkich surowców naturalnych do zbudowania bardzo bogatego kraju to ciągle próbuje #!$%@?ć region europy wschodniej i siebie samą przy okazji. #polska #ukraina #wojna
#stellaris
@echelon_: Na pewno nie, mam sporą przewagę nad innymi. Od 42 poziomu zaczęło naliczać od jakiegoś niskiego kosztu (3-6 miesięcy badań), czyli 23 poziomy wzmacniania osłon miałem za darmo, a teraz są śmiesznie tanie.
Tzn. mi się wydaje, że to coś może być w stylu, że jeśli dana technologia kosztuje np. 100 a Ty wytwarzasz miesięcznie więcej to dostajesz za darmo a bardziej rozsądne by było, że dostajesz np. po miesiącu.