Wpis z mikrobloga

@MokryNick:

opłaca się kopać nawet na kilkuletnim sprzęcie, cena wzrosła tak samo jak trudność i jeszcze wzrośnie

I takich zakłamańców jak ty nie trawię, chyba że napisałeś to z głupoty... ale jak brak ci wiedzy to zamknij paszczę a nie farmazoń co ci pasuje... Załgany alciarzu, popatrz na wykres. P--------y rekord żeby zyski z kopania spadły o ok. 75% w 2,5 miesiąca!
cyberpunkbtc - @MokryNick: 
 opłaca się kopać nawet na kilkuletnim sprzęcie, cena wzr...

źródło: comment_CbraaQpw4ZDOmW0I2QxwKhNkWNWy0oOC.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: weź się ogarnij człowieku i przestań pluć jadem. Może ostatnie kilka dni to porażka ale to że względu na spadek ceny a nie wzrost trudności bo trudność aż tak nie skacze. Cena pewnie niedługo wzrośnie albo górnicy się wysypią i trudność spadnie. Ogólnie dziwny jest ten wykres. Skąd go masz?
  • Odpowiedz
@pawlo74: to nie jest prawda, że się nie opłaca kopać. Może opłacalność jest niska ale z tego co wiem to wielu górników z eth przerzuciło się na monero bo na ich kartach nie dało się już kopać eth. Więc to nie botnet nabił trudność. Kiedyś opłacało się bardzo kopać nawet na byle gównie a teraz opłaca się na takim trochę nowszym sprzęcie. Nie mówiąc o tym że wielu adminów kopie
  • Odpowiedz
@MokryNick: Jeżeli nie opłacało im się kopać eth to tylko tym którzy mieli grafiki z małą ilością ramu a opłacało im się przejść na xrm 3 miesiące temu. Nie dziś

wpisz sobie: monero mining profitablity
  • Odpowiedz
@MokryNick: a tu masz mój dzisiejszy wątek o xrm, polecam
Polecam moje szacunki ile ci złodzieje wyciągają $ dziennie z waszego monero
Nie, wtedy... trudność wzrosła kiedy stworzono skrypty kopiące przez przeglądarki. nawet takie portale jak www.rp.pl miały ten skrypt.
Nie promuj shitów

A normalni minerzy nie zwiększyliby trudności grubo poniżej opłacalności. To k---a oczywiste, zawsze odłączają się koparki, nigdy nie będą kopały poniżej opłącalności prądu a obecnie kopiąc monero
  • Odpowiedz