Aktywne Wpisy
FajnyTypek +47
mort555 +45
#powodz #wroclaw
Wiadomość z teraz: "Nagle" o północy zrzucają wodę z Mietkowa. Marszowice do ewakuacji. Wały zamierzają podnieść o 1,5m w ciągu 4 godzin i podstawić autobusy do ewakuacji (do 5-6 rano).
Nie przewidzieli wcześniej, że nastąpi zrzut i że zaleje osiedle??? I że wałom 1,5m zabraknie???
Mi to wygląda na totalny chaos.
Jeśli ktoś ma na Marszowicach rodzinę/znajomych, to dzwońcie do nich natychmiast. Niech przynajmniej mają czas
Wiadomość z teraz: "Nagle" o północy zrzucają wodę z Mietkowa. Marszowice do ewakuacji. Wały zamierzają podnieść o 1,5m w ciągu 4 godzin i podstawić autobusy do ewakuacji (do 5-6 rano).
Nie przewidzieli wcześniej, że nastąpi zrzut i że zaleje osiedle??? I że wałom 1,5m zabraknie???
Mi to wygląda na totalny chaos.
Jeśli ktoś ma na Marszowicach rodzinę/znajomych, to dzwońcie do nich natychmiast. Niech przynajmniej mają czas
Tylko ciekawe po co te kłamstwo? :)
#nitro
#isamu
#pompateam
#patostreamy
#polskiyoutube
#danielmagical
@BananowyBananowiec: wierzysz w to bo tak powiedzial. Nie slychac zadnego dzieciaka, bo go tam nie ma!
Sandra niby zniknela z internetu na okres ciazy. Tak, moze ze 2 tyg nie bylo jej nigdzie widac (w tym czasie kiedy powinna byc w ciazy), to w ciagu dwoch tygodni urosl
Ale też jest jakiś dowód ponieważ 3 zdjęcia z zupełnie innymi datami
Sierpień- ale wtedy sandra i chyba nitro byli w hiszpanii
grudzien- byli w polsce a dziecko same w hiszpanii?
styczeń- znowu w hiszpanii dziecko bez rodziców lata co 2 tygodznie samo? @wCk-
Sandra od początku się nie pokazywałą zbytnio w necie.
Ale za to na snapie cały czas coś dodawała i nie było widać brzucha także tu się mogę zgodzić
Dokładnie nawet jak było małe a on robił streamy to nawet nie było słychać płaczu itp a mieszkania jakoś dłużego nie mają bo ile razy było słychać rozmowy sandry z innego pokoju czy tam jak była spuszczana woda w kiblu.
Komentarz usunięty przez autora
Były robione w ich mieszkaniu plus snapy były robione u nich ale co nie zmienia faktu, ze dzieciaka nie słychać nie widać i też mało czasu mu poświęcają (chyba, że wtedy był gdzieś indziej) ale w to wątpie bo rodzice w domu a dziecko przez kilka dni np u dziadków?