Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@paki82: nie no nie przesadzajmy, te reklamy płacą nam za serwery, więc tylko upraszam by były one bardziej "familijne" albo była możliwość przeglądania wykopu właśnie w trybie "familijnym"

@wytrzzeszcz: Ostatnio blokowaliśmy, ale widzę, że znowu coś wpadło. Zgłoszę działowi reklamy. Dzięki za Twoje podejście do reklam, nawet nie wiesz jak super czytać Twoje słowa - dziękuję, naprawdę :-))
@wytrzzeszcz: zgłoszenie poszło :) Wracając- widzisz... ja też kiedyś próbowałem. A było to jeszcze w czasach kiedy na stronach panowała bannerowo-flashowa samowolka. I zaraz po tych, jak wyszła pierwsza wersja adblocka. Też- że się tak wyrażę- chciałem wierzyć, że coś taką postawą można zmienić, że świat się stanie lepszy, że strony z tym skończą. No- koniec końców można zmienić. Swoje nastawienie. Z "lekkiej niechęci" do "zdecydowanego obrzydzenia". Ja już się nie
@a__s: Jak blokowaliście? Przecież oni u was mają wykupione usługi i od ponad miesiąca wyświetlają się od nich non stop artykuły! Dzisiaj widać jakąś zmianę w tym temacie.
@WuDwaKa: Przecież nie blokujemy całej domeny, a jedynie pojawianie się pewnych treści (takich jak na screenie) w tej konkretnej usłudze ;-) CKM ma również artykuły, które są tutaj wykopywane na główną.
@a__s: To wy nie wiecie co reklamodawca wstawia czy jak? Chyba, że reagujecie dopiero jak wam użytkownicy o tym mówią a jak tak to źle z waszej strony. O ile mirko to mirko o tyle główna/wykopalisko to wasze źródło utrzymania.