Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Mój ostatni 'zwykly' telefon po nim miałem już tylko smartfony.
Pamiętam ze nawet filmy ma nim oglądałeem.
  • Odpowiedz
  • 1
@szpont ohui....najlepszy telefon świata k750i Nigdy nie zapomnę nawalania na joysticku w ten samolocik (mój pierwszy telefon i jedyny prawilny) ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Zrobilem biznes na tym telefonie jak miałem naście lat Kupiłem nowego od wujka z wymiany za 500zł, ale tak mi szkoda bylo go odpakować i używać, że sprzedałem za 550zł na licytacji:D
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: Mylisz się, K750i w stosunku do D750i miał menu skrótów pod środkowym przyciskiem nad joystickiem. D750i tym przyciskiem przenosił do omnixa. Zaś na W800i pod tym samym przyciskiem był walkman i miał możliwość uruchomienia telefonu w trybie walkman czyli coś jak późniejszy tryb samolotowy tylko bodajże nie pozwalał na nic więcej niż słuchanie muzyki.
  • Odpowiedz
pamiętam jak się w softy bawiłem do tego tele, poszedłem do punktu gsm pytać bo nie mogłem czegoś z instrukcji ogarnąć i mnie wyśmiali że gdzie dobry bass w tym telefonie( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@szpont: heh nadal go mam na sytuacje awaryjne ( ͡° ͜ʖ ͡°) niezniszczalna zabawka - zmieniałem w nim soft (chyba na tem z w800) + wgrywałem jakieś nieoficjalne sterowniki do aparatu i mimo że miał on 2 Mpx to foty jakie robił, nawet dzisiaj robią wrażenie :D
  • Odpowiedz