Mirki, proszę pomóżcie. Chwilę temu odpaliłam WOTa (grywam tylko artylerią, dzisiaj gra instalowana była od nowa, więc może czegoś nie ustawiłam jak trzeba) i nagle podczas gry wyskakuje mi komunikat (tuż pod wysokością celownika) "naciśnij G aby zmienić tryb celowania". Jak wyłączyć tego typu komunikat? Nigdy wcześniej tego nie miałam. Jeśli w zakładce sterowanie zostawię puste miejsce to wówczas podczas gry pojawia się komunikat, że nie przypisano klawisza do zmiany. Będę wdzięczna za podpowiedź! #wot #worldoftanks #gry
@Valentina: mi sie to pokazywało na początku tylko... po reinstalacji i zaraz po wprowadzeniu tego nowego celownika, to samo było ze szwedzkimi tdkami i nowym trybem strzelania, samo powinno zniknąć
@Ponczo88: Bardzo Ci dziękuję :) Jak nie zniknie za kilka dni to najwyżej zrobię reinstalację, bo może przekliknęłam coś podczas zmian w ustawieniach. Miłego wieczoru!
@mateqt: Dzięki, gram artami na tierach VII i VIII i nigdy wcześniej tego nie miałam, stąd moje zdziwienie, że taka podpowiedź mi się wyświetla w tym momencie. Zrozumiałabym na początku gry na tierach I, II, III, no ale nie po 2 miesiącach gry :)
@Ichikovof: Dzięki. Sprawdzałam ustawienia, nawet zmieniałam opcje dodatkowych wyświetleń w czasie gry, ale dalej mam ten komunikat :) Możliwe, że problem leży w samej instalacji (a właściwie z problemem z nią), wcześniej gra instalowała mi się 2h, a wczoraj chyba z 6 ;)
#wot #worldoftanks #gry
( ͡º ͜ʖ͡º)