Aktywne Wpisy
alkoJezus +686
scorp02 +178
153 781,23 - 42,25 = 153 738,98
W mojej "karierze" biegacza, wiele razy zdarzało mi się biegać spontaniczne półmaratony. ALE SPONTANICZNEGO MARATONU TO NIE ZROBIŁEM NIGDY XD No, do dzisiaj oczywiście.
W planach dzisiaj było 75 minut biegu spokojnego, ale po jakichś 40 minutach stwierdziłem że zrobię atak na królewski dystans. Biorąc pod uwagę moje najdłuższe poprzednie biegi (30km) to prognozowałem czas zbliżony do 3:15. Wyszło trochę lepiej.
Atak na maraton umożliwiły
W mojej "karierze" biegacza, wiele razy zdarzało mi się biegać spontaniczne półmaratony. ALE SPONTANICZNEGO MARATONU TO NIE ZROBIŁEM NIGDY XD No, do dzisiaj oczywiście.
W planach dzisiaj było 75 minut biegu spokojnego, ale po jakichś 40 minutach stwierdziłem że zrobię atak na królewski dystans. Biorąc pod uwagę moje najdłuższe poprzednie biegi (30km) to prognozowałem czas zbliżony do 3:15. Wyszło trochę lepiej.
Atak na maraton umożliwiły
Hej Mircy, szukam kamery sportowej z przeznaczeniem głównie na wakacje i różnego rodzaju wyjazdy (5-6 wyjazdów w roku). Czy warto do tego celu kupić Gopro Hero (5 lub 6) czy Xiaoyi 4k+, czy to najzwyczajniejsza strata kasy? Zamierzam nagrywać w Full HD w 60fps, później przerabiać w jakimś darmowym programie do obróbki, czysto amatorsko, raczej nic zarobkowego, głównie ma być to traktowane jako różnego rodzaju pamiątka z poszczególnych wyjazdów. Czy warto kupić gimbal? Zastanawiam się nad zakupem gopro 5/ xiaoyi 4k+ + gimbal lub samej gopro 6 bez gimbala (z uwagi na różnice w cenie). Czy może nie ma sensu kupować ani gopro 6, ani gimbala do takich zastosowań, i wystarczy śmiało xiaoyi 4k+?