Aktywne Wpisy

iEarth 0
Jak tam, dziala juz czarna lista? Czy dalej cipska i anime cipska co drugi wpis?

Sabinanina +2
Nie mam pomysłu jaką dziś surówkę dorzucić do ryżu i pieczonych udek #gotujzwykopem
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Oglądałem przed chwilą ostatni odcinek #wojnaidei i tak myślę sobię o przepowiedniach Orwella, masowej propagandzie i wszystkim centralnie sterowanym. Wszyscy mówią, to zło, to nikczemność. Jednakże jak widzę takie indywidua które przychodzą na jakieś spotkanie tylko po to by je #!$%@?ć, krzyczeć "nazizm" chociaż nie ma się o nim zielonego pojęcia, mówić o "wypraniu mózgu" gdy kobieta na mównicy mówi o prawdach oczywistych typu że kobieta rodzi, karmi piersią czy że pod kątem budowy i biologii mężczyzna różni się od kobiety i wychodzi, to dochodzę do wniosku że ludzie to bardzo głupie istoty, a gdy da się im wolność przyswajania dowolnej wiedzy czy informacji wymyślonych nie wiadomo skąd, po prostu są niezdolni do życia w społeczeństwie. Sami widzimy co się dzieje obecnie na wszystkich płaszczyznach życia. Drogie #feministki - nie jesteście tym czym były kobiety walczące o swoje prawa w XX wieku. Teraz nie chodzi o równość a przywileje. Podobnie jest z dowolnością płciową, można stać się "ofiarą społeczeństwa" i domagać się przywilejów bo przecież jesteście prześladowani, a tak nie jest. Rzeczywiście, ludziom chyba nie powinno się dawać pełnej wolności, bo tylko patrzę jak zaraz się wszyscy pozabijamy.
Za każdym #!$%@? razem xD
Bo jak powszechnie wiadomo działania przeciw przemocy domowej to walka o przywileje. Brak dyskryminacji na rynku pracy to przywilej. Przywilejem jest też prawo do decydowania czy chce się mieć dzieci.
Walką o przywileje są też działania w Afryce, w końcu to przywilej nie mieć wyciętych narządów płciowych.
Te przebrzydłe feministki tylko walczą o przywileje, a pfu!