Aktywne Wpisy
wykop +6
Drodzy Wykopowicze,
mamy dla Was ważne informacje! W związku z koniecznością dostosowania regulaminu do wymogów prawnych, od 12 lipca 2024 roku zacznie obowiązywać nowy regulamin. Jednak już dziś wprowadzamy kilka kluczowych zmian, które wpłyną na funkcjonowanie serwisu. Zmiany, które wprowadzamy:
1. Nowe oznaczenia treści wideo:
- Wprowadzamy nowe oznaczenia wiekowe dla treści wideo: 12+ oraz 16+. Te zmiany mają na celu lepsze dostosowanie treści do odpowiednich grup wiekowych.
- Pojawi się
mamy dla Was ważne informacje! W związku z koniecznością dostosowania regulaminu do wymogów prawnych, od 12 lipca 2024 roku zacznie obowiązywać nowy regulamin. Jednak już dziś wprowadzamy kilka kluczowych zmian, które wpłyną na funkcjonowanie serwisu. Zmiany, które wprowadzamy:
1. Nowe oznaczenia treści wideo:
- Wprowadzamy nowe oznaczenia wiekowe dla treści wideo: 12+ oraz 16+. Te zmiany mają na celu lepsze dostosowanie treści do odpowiednich grup wiekowych.
- Pojawi się
kuba181797 +11
Chyba jedyne co mnie niesamowicie denerwuje w naszej ukochanej branży to, że 90% programistów jest przegrywami. Chłop 25-35 lat i nosi przepocone koszulki z marvela czy innymi pokemonami, niedopasowane jeansy i sportowe buty które nie mają za grosz stylu - czasem mam wrażenie, że to są po prostu dzieci w ciele dorosłego mężczyzny. Nie pogadasz jak facet z facetem bo jedyne na czym się zna to IT. Zapomnij o rozmowach na temat
#gry #komputery #pcmasterrace
@sagi: czuję się trochę wydymany xD
To trochę jakby @lanekrasz napisał: Ej, jak miałem samochód x lat temu, ale teraz nie mam do niego dowodu rejestracyjnego, a ktoś mu odpisał, żeby zrobił sobie jego skan, włożył do portfela i jeździł
@ObywatelSwiata
@chciwykrasnolud
normalnie może pograć. przecież skoro możesz robić KOPIĘ ZAPASOWĄ płyty, by nie zniszczyć oryginału, to tak samo możesz sobie pobrać grę, którą masz na półce, a nie możesz jej włożyć nijak do napędu
Dobra, uporządkujmy.
1. Masz pełne prawo sporządzić sobie kopię zapasową legalnie nabytego nośnika.
2. Niestety - nie legalnie nie możesz zaciągnąć tego z internetu, jeśli producent albo podmiot przez niego upoważniony nie daje takiej możliwości. Więc jakieś zatoki czy inne takie - odpadają.
3. I tu nawet nie chodzi, że torrenty ściągając - udostępniasz. Tak można robić z autorami autorskimi (muzyka, obrazy, filmy, książki), że można je ściągnąć, ale nie