Wpis z mikrobloga

@lastro: poczucie humoru, męskość, pasja, szczerość, dobry zawód, motocykl, zamiłowanie do podróży, wierność, szarmanckość, romantyzm to tak pierwsze z brzegu jakie mi przychodzą do głowy
@lastro: Kiedy miałam 3 lata to moi rodzice wyprowadzili się do Kanady i nadal tam mieszkają z moimi braćmi, jeździliśmy na wakacje za granicę co roku więc dużo krajów odwiedziłam nawet nie będąc świadomym człowiekiem jak np. Australie czy Wenezuele. Na studia przyjechałam do Polski do mojej dalszej rodziny. A całą Europe, Stany i Meksyk, oraz biedną Azje czyli Tajlandia, Malezja, Kambodża odwiedziłam już jako dorosła.
@Marikari: Wow, tyle zwiedzić. Fajnie jesteś urodzona. Ja jestem biedakiem z polski b, więc jednak nie mogłabys zostac moją żoną i w sumie przez prawie cale zycie nigdzie nie podrozowalem, dopiero sotatnio zaczalem, szukając okazji. I np. mam zamiar wybrać sie do Glasgow z Rzeszowa do Glasgow za 100 w obie strony, tylko wiadome, ze najdrozszy pobyt. A który kraj w europie najbardziej przypadł ci do gustu?
@fefler: Tutaj fajniutki jest, daje 8,5/10.
@lastro: Ja też zwiedzałam po kosztach, bardzo tanie bilety, dużo autostopem, couchsurfing, namioty. Podróżowanie nie jest drogie kiedy nie wymagasz niewiadomo czego. Mi się najbardziej podobała Portugalia i Holandia. Jak chcesz zacząć podrożować to na facebooku są grupy autostopowiczów.
@fefler: Wygląda jakby był kobietą w przeszłości. Za duże usta jak na faceta, puchowaty (może jak dorośnie to mu się wysmukli twarz) i mógłby zmienić fryzurę. I byłby spoko. Póki co nie mogę go ocenić bo mam wrażenie że to nielegalne bo ma mniej niż 15 lat.
Jak dla mnie powinien schudnąć minimum 10kg żeby nie być taką pyzą na twarzy.

@Marikari: Nie wiem czy to by mu pomogło. Widać u niego lekko kości policzkowe i na zdjęciach wygląda na chudego.

Kto to w ogóle jest?

Wg wikipedii:
Elliot Oliver Robertson Rodger (ur. 24 lipca 1991 w Londynie, zm. 23 maja 2014 w Isla Vista koło Santa Barbara, Kalifornia) – amerykański masowy morderca angielskiego pochodzenia. Syn Petera Rodgera,
fefler - > Jak dla mnie powinien schudnąć minimum 10kg żeby nie być taką pyzą na twar...

źródło: comment_BDqY7GN2DqfzB0JV31TGwH0x1P9AfWUA.jpg

Pobierz