Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jesli sie zastanawiacie czy prawidlowo przyjmujecie klientow w burdelu to tutaj jak robi to jakas wariatka w uk
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Chyba już zauważam zależność między tymi przystojniakami. Lecę na kwadratowe szczęki.
@Marikari: A Potter ile w skali 0-10?
@lastro: Ja też zwiedzałam po kosztach, bardzo tanie bilety, dużo autostopem, couchsurfing, namioty. Podróżowanie nie jest drogie kiedy nie wymagasz niewiadomo czego. Mi się najbardziej podobała Portugalia i Holandia. Jak chcesz zacząć podrożować to na facebooku są grupy autostopowiczów.
@Marikari: Miał 23 lata. Nic dziwnego że z takim wyglądem żadna ilość pieniędzy nie uczyniła go szczęśliwym. Chociaż z jeszcze większą szczęką wyglądałby chyba trochę lepiej.
Kto to w ogóle jest?
@Marikari: Nie wiem czy to by mu pomogło. Widać u niego lekko kości policzkowe i na zdjęciach wygląda na chudego.
Wg wikipedii:
Elliot Oliver Robertson Rodger (ur. 24 lipca 1991 w Londynie, zm. 23 maja 2014 w Isla Vista koło Santa Barbara, Kalifornia) – amerykański masowy morderca angielskiego pochodzenia. Syn Petera Rodgera,