Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@siadatajta: niby szybciej, ale sprawa jest nieco bardziej skomplikowana - niektóre smaki z powodu ciepła zachowują się dziwnie - jedne się "wyostrzają", inne wręcz przeciwnie (szczególnie kwaśne) - tak jakby "wietrzeją". A druga sprawa jest taka, że wtedy najlepiej zmieszać glikol, glicerynę, aromat ale nie dodawać nikotyny. Na kaloryfer na ileś tam, po czym dopiero jak zdejmiesz, to dodajesz nikotynę, mieszasz parę razy i po kilku godzinach masz liquid. Chodzi o
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@throaway: no właśnie tak, że jak postawisz lq z dużą ilością niko na okno w lecie to po 2-3 tygodniach będzie smakował jakby miętą pieprzową - to jest smak nikotyny, która się rozpadła na inne związki. Niestety, zawsze pomagają nieprzezroczyste butelki (światło wspomaga proces), szklane najlepiej (inna bezwładność cieplna) i tyle, zawsze ileś tam idzie do bozi. Ale co innego mieć lq w 25 czy nawet 32st. (przecież też nie cały