Aktywne Wpisy
Minieri +910
Ja zapaliłem tylko znicz na grobie mamy. Zmarła nieco ponad tydzień temu, 27.02 - w dniu moich urodzin. Do teraz to do mnie nie dociera, mam wrażenie że gdzieś wyjechała, niedługo wróci i będzie jak dawniej. Niestety tak się nie stanie, rak skur... wygrał. Powoli próbuję się ogarnąć, krok po kroku. Jeśli mogę Wam coś poradzić - wysyłajcie mirki swoje mamy na badania, z rakiem serio nie ma żartów.
#dzienkobiet ##!$%@?
#dzienkobiet ##!$%@?
mial85 +13
A jak pisałem na tagu, że groty są beznadziejne to mnie eksperci z wypoku oczywiście zjechali a tu kolejny raz potwierdza się to co mówiłem
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#patostreamy
#danielmagical
Nie wiem o co u Lordozy, bo na jego streama nawet nie wszedlem (nie jaraja mnie jego pogadanki przed kamera - czyli dokladnie to samo, co robi teraz grubas). Zdecydowanie wole sobie obejrzec fajny meczyk ze znajomymi w tv, niz tracic czas na sledzenie
Grubasa hejtuje od wakacji ubieglego roku, gdy #!$%@? mu ego, wywalil wiekszosc ekipy, zaczal opuszczac streama, oszukiwac widzow, wyludzac hajs na celach.
Rafonix mial w ostatnim roku max. 5 ciekawszych streamow, reszta to nudne gadanie do kamery.
Boxdel nie ma zadnego kontentu, komentuje tylko jakies aferki, ktore kompletnie mnie nie interesuja (moze gimbaza ktora go oglada tym zyje, ja nie).
Gural