Szybkie info ------> Tym razem głosujesz na najlepsze (te które będzie miało najmniej głosów odpada!) Witam. Finał, który był z małymi problemami technicznymi wygrała Perła. Na pewno jeszcze to przebadamy w jakiejś innej wykreślance! Teraz zaczynamy ketchupy. Zapraszam również do obserwowania tagu ---> #wykopowawykreslanka i/lub jeśli chcesz być wołany zaplusuj wpis! Także do dzieła i życzę Wam miłego (i dla sączących dzis alkohol: bezpiecznego) piątku! #ketchup
A ja się przyznam, że za gówniaka u mnie w domu zawsze stał w lodówce Tortex. Teraz nie ruszylbym tego dziadostwa. Obecnie moim faworytem jest Włocławek ( ͡°͜ʖ͡°)
@kwasnydeszcz: też tak myślałem, dopóki nie zakosztowałem Dworskiego (dawny Włocławek)... A przede mną jeszcze #!$%@? biały kruk, jednorożec, nieuchwytny w moim regionie... legendarny Krzepki Radek... (づ•﹏•)づ
Jeszcze niedawno Pjoter przekonywał, że w Holandii nie ma mowy o eutanazji z powodów psychicznych, mogą się temu zabiegowi poddać jedynie nieuleczalnie chorzy.... nie to co w KATOLSKIEJ Belgii !!! No to pyk, eutanazja w Holandii z powodu autyzmu i deprechy #napierala #holandia
Witam. Finał, który był z małymi problemami technicznymi wygrała Perła. Na pewno jeszcze to przebadamy w jakiejś innej wykreślance! Teraz zaczynamy ketchupy. Zapraszam również do obserwowania tagu ---> #wykopowawykreslanka i/lub jeśli chcesz być wołany zaplusuj wpis! Także do dzieła i życzę Wam miłego (i dla sączących dzis alkohol: bezpiecznego) piątku! #ketchup
Zagłosuj na najlepszy ketchup!
NAJLEPSZY.