Wpis z mikrobloga

Szybkie info ------> Tym razem głosujesz na najlepsze (te które będzie miało najmniej głosów odpada!)
Witam. Finał, który był z małymi problemami technicznymi wygrała Perła. Na pewno jeszcze to przebadamy w jakiejś innej wykreślance! Teraz zaczynamy ketchupy. Zapraszam również do obserwowania tagu ---> #wykopowawykreslanka i/lub jeśli chcesz być wołany zaplusuj wpis! Także do dzieła i życzę Wam miłego (i dla sączących dzis alkohol: bezpiecznego) piątku! #ketchup
oba-manigger - Szybkie info ------> Tym razem głosujesz na najlepsze (te które będzie...

źródło: comment_IvRDf42a1Ee3fXt8HCxkJL695HcRzBuQ.jpg

Pobierz

Zagłosuj na najlepszy ketchup!

• Mikado 1.9% (99)
  • Kotlin 14.4% (766)
  • Heinz 22.2% (1185)
  • Hellmans 3.9% (207)
  • Mc Donald Ketchup 4.8% (255)
  • Roleski (Ketchup Markowy) 3.3% (177)
  • Ketchup Włocławek 15.3% (818)
  • Tortex 14.5% (775)
  • Pudliszki 16.7% (889)
  • Dawtona 3.1% (165)

Oddanych głosów: 5336

• 157
@TulipanowyPostumentMelodii: Tyle że zazwyczaj zdania co do najgorszego produktu są dużo bardziej podzielone niż co do najlepszego. Jest wiele złych produktów, ale takich naprawdę dobrych nie ma już tak dużo. Gdyby ostatnia wykreślanka czekoladowa polegała na głosowaniu na jak najlepszą czekoladę, to lindt miałby przykładowo 70% głosów, ritter 20%, i reszta miałaby śladowe ilości, i stąd będąc np. za lindtem, to 10x oddałbym głos na lindta, ponieważ został by najdłużej.
@wick3d ten ketchup to jest mistrzostwo świata, ten i jego łagodna siostra ;), zupełnie nie rozumiem jak tak genialny produkt może być tak mało popularny i nie do kupienia. W moim 40 tys mieście, obszedlem chyba wszystkie sklepy nie ma nigdzie! Gdzie to kupić?!
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@oba-manigger: mam nadzieję, że wysoki wynik Tortexa wynika wyłącznie z tego że ludzie nie czytali wpisu do końca i oddawali na niego głos myśląc, że głosują, na najgorszy...
@oba-manigger: ideą tej zabawy była wykreślanka, gdzie łatwo było podjąć decyzję, poniewż łatwo jest określić czego się nie lubi, a jak si eni elubiło dwóch to #!$%@? którego bardizej i tak nie wygra. A tutaj już problem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wnioskuję za poprzednią formułą zabawy !

EDIT: napisałem ideą, jakbym ja był autorem. Tak to dla mnie wyglądało jako uczestnika :)