Aktywne Wpisy
BayzedMan +18
Wiecie co jest najśmieszniejsze w tym konflikcie?
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Mam szanse na dziewczynę z brzydka morda? #przegryw #pokazmorde
Animacja otwierania aplikacji zawsze zostaje w którymś momencie przyklatkowana albo głupieje.
Dopiero nova launcher z systemowymi animacjami zapewnia ZAWSZE idealną płynność.
#android #samsung #galaxys8 #s8
Pół roku później wydali model J1, który ma 512mb ram... i KitKata. Od tego momentu gardzę nimi za fałszywość. Ojcu wgrałem LineageOS (on ma wariant i9305 z 2gb ramu, ale i tak 4.4.4 mulił), sobie wcześniej też, a
Jak dla mnie to Note 8 - S8 - Xiaomi Mix 2 a później nie ma już nic.
Jedyne co to aparat i bateria. I brak
https://www.wykop.pl/wpis/30133393/szukam-nastepcy-mojego-note-4-szkoda-kupowac-note-/
Dobre parametry przydają się do VR i portów gier z PC.