Aktywne Wpisy
Alzena +36
Jak mnie to wszystko już #!$%@? to sobie nie wyobrażacie.
Zabierają pół wypłaty na składki a jak człowiek PIERWSZY RAZ W ŻYCIU (po ponad 30 latach życia) potrzebuje skorzystać z zabiegu lub operacji na NFZ to czekaj sobie człowieku 2 lata. Ja #!$%@?. Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to jest możliwe i jak w ogóle do tego doszło? Do stanu w jakim jest służba zdrowia? I kto konkretnie za to odpowiada?
Zabierają pół wypłaty na składki a jak człowiek PIERWSZY RAZ W ŻYCIU (po ponad 30 latach życia) potrzebuje skorzystać z zabiegu lub operacji na NFZ to czekaj sobie człowieku 2 lata. Ja #!$%@?. Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to jest możliwe i jak w ogóle do tego doszło? Do stanu w jakim jest służba zdrowia? I kto konkretnie za to odpowiada?
Śmiesznie się wykop zmienia, dziś te same środowiska które płaczą o bany za ruskie gówno kiedyś klaskały uszami gdy pacyfikowano antyterrorystami oraz skazywano na więzienie i 12 000zł kary ludzi protestujących przeciwko honorwaniu stalinowskiego zbrodniarza we Wrocławiu przez PO
#ukraina #wojna #bekazlewactwa
#ukraina #wojna #bekazlewactwa
Od jakiegoś czasu hobbystycznie zajmuję się fotografią i nagrywaniem/montowaniem filmików (do tej pory głownie jako pamiątki rodzinne do rodzinnego archiwum). Ostatnio stwierdziłem, że chciałbym spróbować wyjść ze swoimi umiejętnościami do ludzi. Może jest tu ktoś chętny do uwiecznienia siebie lub swojej rodziny na filmiku lub zdjęciach za symboliczną kwotę? Podsyłam Link do portfolio.
Wykonuję także różnego rodzaju projekty (wizytówki, ulotki, logotypy, grafika wektorowa, fotomontaże, obóbka fotografii, montaż wideo, okładki do książek, karykatury, ilustracje itp.).
#grafika #grafikakomputerowa #grafikawektorowa #filmowanie #montaz #fotografia #rysowanie #ilustracja
Wołam bliskie mi miasta #legnica #lubin #scinawa #glogow #wroclaw #boleslawiec
@harris108: Jaką symboliczną kwotę? Będziesz mieć do portfolio ( ͡° ͜ʖ ͡°)