Wpis z mikrobloga

@raggan: mam oba, co do centuriona, droga do niego jest przyjemna ale sama dycha mocno nijaka, lighty do BC25T doprowadzają momentami do szewskiej, pasji jak ciągle losuje miejskie mapy, ale sama dycha bardzo przyjemna:)
@raggan: ja za to nie posiadam bc, gdyż tvp mi wystarcza na razie, ale każdego centuriona wspominam jako najlepsze czołgi. Bardzo mi leży ich styl gry. AX nie jest OP w żadnym razie i można by go jeszcze trochę podrasować, ale jest to bardzo solidny czołg niezależnie od mapy. Także ja polecam, ale też trochę z sentymentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@raggan: Jeśli grasz bardzo dobrze na magazynkach bez pancerza to tylko BC, bardzo uniwersalny zabijaka. Jeśli nie ogarniasz magazynków to sobie go daruj i bierz centka
@raggan: Więc sam zdecyduj którą IX grało Ci się lepiej, dychy są do nich bardzo podobne ;) Ja osobiście brałbym BC nawet pomimo tego że trzeba na nim odkryć jeszcze najlepsze działo ;)
@Kaajus ale nie zapominaj, że to wcześniejsze na 6 pestek jest też dobre. Nie ma co płakać. Grind Bc to jedna z najprzyjemniejszych linii jak ktoś ogarnia lekkie i choć odrobinę liznął magazynki