Aktywne Wpisy
xBURNx +328
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Po pierwsze : powrót do korzeni, czyli typowo survival horroru. Powróciło skradanie się, omijanie przeszkód, oszczędzanie amunicji, item management i rozwiązywanie zagadek.
Po drugie: grafika, moim zdaniem jest to najładniej wyglądająca gra na PS4 w tej chwili.
Po trzecie: klimat. Grając w najnowszego RE czułem się tak, jak przy pierwszej wizycie w rezydencji Spenserów. Centralnie czułem strach wchodząc po schodach do piwnicy. Atmosfera też nie była budowana poprzez proste jump scare'y. Dom, w którym spędzi się 90% czasu żyje własnym życiem. Słychać wszelkiego rodzaju stuknięcia, pukania, trzeszczenie desek pod stopami itd.
Dodatkowo gra posiada dwa zakonczenia. Narazie udało mi się zakonczyć grę w "dobry" sposób. Dodatkowo mam też "Not the hero" do przejscia.
Czekam jeszcze aż DLC stanieją i wowczas cala historia bedzie wyjasniona.
#gry #ps4 #residentevil #residentevil7
@Goofas: Moim zdaniem najładniejsza dostępna grafika jest w HZD i U4.
@Goofas: ...gdzie w RE było skradanie?
Dlatego też pierwszy jumpscare jest już po kilku minutach.
Zarządzanie amunicją też tylko na początku działa, potem jest jej dużo i można ją jeszcze dodatkowo wytwarzać.
Ale i tak fajny tytuł jak ktoś lubi horrory. Jest teraz chyba jakieś bezpłatne dlc, grałeś w nie?
Mnie bardziej od jumpscareów przerażała wizja wejścia do piwnicy, gdy wiedziałem że będą te czarne stworki się czaiły. Jumscary są, ale nie jest to jedyny mechanizm strachu w grze.
Pytałam czy grałeś w to dlc bo nie wiem czy residenta znowu instalować ;)
Ok 2 godziny dodatkowej zawartości. Więcej akcji niż w otyginalnej kampanii.
Dodatek wyjaśnia pewne sprawy związane z Lucasem.