Małysz w skokach był nikim przed Tajnerem.Przyszedł Tajner i Małysz został jednym z najlepszych skoczków w historii i to Tajner ma dziękować Małyszowi.
@lucer: Nieprawda. Małysz trzy pierwsze zwyciestwa w Pucharze Świata miał już za wczęsnieszego trenera z Czech. Zajął też 8 miejsce na Igrzyskach Olimpijskich i był w dziesiatce mistrzostwa świata i dwa razy w pierwszej 10 pucharu. To na pewno nie jest ''bycie nikim''.
@WstretnyOwsik: #!$%@? wiesz jak było między jego żona i nim. Jak bym nie był szczęśliwy ze swoją żona z która jestem nawet 50 lat to mógł bym brać w jego wieku sikse która leci tylko na hajs. Ciężko w jego wieku przeżyć 2 szczera miłość. Nawet ciężko pierwsza taka znaleść.
@szurszur: 8 miejsce na IO? Małysz w Nagano strasznie akurat cieniował, chyba że chodzi Ci o drużynówkę i to ósme miejsce... Fakt, wygrywał w Oslo, Hakubie i Sapporo, miał dobre lokaty w sezonach 95/96 i 96/97, ale jedyne jego IO przed Salt Lake City - Nagano - były jego najgorszym okresem w karierze.
@emre899: Nic mi do tego kto z kim sypia, ale gdyby mój ojciec albo dziadek zabierali się za wyrywanie dziewczyn mlodszych ode mnie, chyba spaliłabym się ze wstydu. Co innego fantazjowanie o młodych i pięknych, bo chyba wiekszosc facetow ma mokre syn o tej treści, co innego gdy stare próchno bierze się za małolatki. Zenada. Bez wzgledu na płeć.
Gdyby ojciec mojego dziecka wzial sie za 20-30 lat za flirtowanie
@InsuowanaInsynuacja: Mam nadzieję, że jak Cię żona kopnie w dupę w wieku 60 lat i sobie znajdzie nowego kochasia to też będziesz taki wyrozumiały, w końcu miłość nie wybiera.
#pjongczang2018
@WstretnyOwsik: no tak, bo on tego nie wie i na dodatek jest z nią dla jej intelektu :D
@grucki: Ale tylko połowa
@lucer: Nieprawda. Małysz trzy pierwsze zwyciestwa w Pucharze Świata miał już za wczęsnieszego trenera z Czech. Zajął też 8 miejsce na Igrzyskach Olimpijskich i był w dziesiatce mistrzostwa świata i dwa razy w pierwszej 10 pucharu.
To na pewno nie jest ''bycie nikim''.
Gdyby ojciec mojego dziecka wzial sie za 20-30 lat za flirtowanie