Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poznałem dziewczynę na #tinder widzieliśmy się 3 razy (były to długie spotkania po 5-6 godzin) jest mega sympatyczna i miła. Ogólnie od początku byliśmy nastawieni na szukanie dłuższej relacji. Widzieliśmy się tylko 3 razy ze względu na to, że ona wyjeżdża na studia do innego miasta. W piątek napisała mi, że chce mnie zaprosić do swojego domu rodzinnego na jej imieniny i jej imprezę rodzinną gdzie będą jej rodzice, brat z żoną
Giełda CoinBase od kilkunastu dni reautoryzowała stare transakcje swoich użytkowników. Ci którzy mieli podpięte karty kredytowe/debetowe pod system rozliczeń giełdy zostali obciążeni od 1 do 50 razy kwotami, którymi zasilili swoje konta w przeszłości, np. 50 X $1000 lub 17 X $500. CoinBase za ten fakt wini Visę, a Visa CoinBase.
W nawiązaniu do wczorajszego wpisu pojawiła się aktualizacja. VISA wydała oświadczenie w którym dementuje wersję giełdy #coinbase - VISA twierdzi, że nie dokonała żadnych zmian w swoich systemach rozliczeń, które mogłyby spowodować reautoryzację starych transakcji. Mamy w takim razie słowo przeciwko słowu. CoinBase twierdzi, że to wina Visy, a Visa umywa od tego ręce i wini CoinBase.
Z mojego punktu widzenia błąd leży całkowicie po stronie CoinBase i tak jak miało to miejsce w przeszłości, giełda nie ma na tyle odwagi aby się do tego przyznać.
Zaczyna się robić co raz ciekawiej...
Wołam @oink_oink @Kielux @tomas-minner z racji zainteresowania poprzednim wpisem.
Późnym wieczorem mija deadline które wyznaczyło samo Coinbase w kwestii poinformowania swoich klientów o dalszych krokach w celu uzyskania zwrotu pięniedzy. Na razie dalej nie wiadomo czy giełda poczuje się do zwrotu kosztów prowizji jakie zostały naliczone za np. przekroczenie limitu KK lub transakcje międzynarodowe.
Do użytkowników CB: Mocno zastanowiłbym się nad dalszym korzystaniem z tej giełdy...
źródło: https://www.ft.com/content/0a1d8c9a-12fb-11e8-940e-08320fc2a277
http://kryptowaluty.org.pl/aktualnosci-ze-swiata-kryptowalut/gielda-coinbase-przez-blad-wielokrotnie-obciazyla-karty-kredytowe-i-debetowe/msg235/#new
#kryptowaluty