Aktywne Wpisy
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 22.9% (192)
- Nie 77.1% (645)
Linnior88 +11
Czemu ludzie nie chcą mieć dzieci , przecież to chyba mile uczucie spędzać z kimś czas przekazywać wartości i się opiekować :3
The leader of a white nationalist militia says Florida school shooting suspect Nikolas Cruz was a member of his group and #!$%@? in paramilitary drills in Tallahassee.
Jordan Jereb told The Associated Press on Thursday that his group, the Republic of Florida, wants Florida to become its own white ethno-state. He said his group holds "spontaneous random demonstrations" and tries not to #!$%@? in the modern world.
https://apnews.com/892a28db92924e2faa15e7b90a5b843f
#polityka #nacjonalizm #neuropa #usa #ameryka #floryda #terroryzm
@pk347: może jakieś przykłady?;]
@Kaczypawlak: pojawiły się fałszywe zdjęcia rzekomego sprawcy, w koszulce z Marxem, sierpem itp.
@falszywy_prosty_pasek: Fota sprawcy ze strony lokalnej policji. Nawet jak nazwisko ma po rodzicach adopcyjnych, to nadal wygląda mi na latynosa. To jeszcze dodam ciekawostkę, jak zaczynałem pisać ten komentarz, na wikipedii wisiało info o tym, że był w "white supremacist group", ale zostało zdjęte zanim dokończyłem pisać. Na razie to są tylko plotki, ale samo zdjęcie jest ze