Aktywne Wpisy
Ptolemeusz +9
Mirki i Mirabelki, stoję przed decyzją zakupu samochodu for fun, mianowicie Corvette C8. Zawsze marzyłem o sportowym aucie, ale z drugiej strony już 30+ na karku, stabilizacja życiowa, kochająca żonka i super córka więc czasami mam wrażenie że sąsiedzi będą na mnie patrzyć jak na kogoś kogo dopadł kryzys wieku średniego xD. Chociaż jeszcze 8 lat do 40 :D.
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Widzisz kogoś po 30 w sportowym aucie, co myślisz?
- Kurde, człowiek, daj się karnać! 62.3% (458)
- Hehe, staruch kupił sobie resoraka xD 13.1% (96)
- Uuu, kryzys wieku średniegoz współczuję 24.6% (181)
czemuztak +179
Dopiero obejrzałem cały filmik, w którym jakiś debil atakuje słownie kobietę, tylko dlatego, że facet z którym jest, jest Azjatą.
I teraz przypominam sobie, że odbiór tego filmu na wykopie był pozytywny, jeszcze czepneli się kobiety, która typa zaatakowała na końcu filmu, że karyna jakaś
Kvrwa, czy te wykopki są normalne? Jakbym był świadkiem takiego zachowania to bym sam kasował tego gościa. I właśnie dlatego, że jestem polakiem, europejczykiem, mieszkańcem CYWILIZOWANEGO świata,
I teraz przypominam sobie, że odbiór tego filmu na wykopie był pozytywny, jeszcze czepneli się kobiety, która typa zaatakowała na końcu filmu, że karyna jakaś
Kvrwa, czy te wykopki są normalne? Jakbym był świadkiem takiego zachowania to bym sam kasował tego gościa. I właśnie dlatego, że jestem polakiem, europejczykiem, mieszkańcem CYWILIZOWANEGO świata,
Rozczarowujące jest to, że w czasie rozmowy telefonicznej konsultant prosił abym sprawdził czy dany tytuł poprawnie uruchamia się na PS4, co też uczyniłem. W późniejszym etapie rozmowy, gdy wyszło już że polska wersja gry jest wybrakowana względem tej amerykańskiej, poprosiłem w takim wypadku o zwrot pieniędzy. Pan konsultant oświadczył że jest to niemożliwe gdyż gra została uruchomiona i znajduje się w mojej bibliotece. To tylko w większym stopniu wzmogło u mnie poczucie frustracji i rozczarowania.
Pewnie, moja wina bo nie doczytałem na polskim ps storze, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, że ze względu mieszkania w Polsce kupię gorszy produkt.
#konsole #psvita #playstation #oszukujo
@Kokos: zgodnie z ich regulaminem nie spełniam wymogów do zwrotu bo faktycznie grę pobrałem, a to że powiedział tak konsultant ich nie obchodzi.
@VicTheHater: i na tym polega myk. Gdybym kupił osobno, to gry mają cross buy. Nie ma crossbuya w przypadku kupna zestawu. Durne to i moim zdaniem nie wporzadku, nacialem się ale żenada pozostaje.
Tylko w EU (w tym PL) sklepie masz możliwość zwrócenia gry pod warunkiem że jej nie pobrałeś. W USA nie możesz nawet anulować preorderu. To że gra w jakiejś tam edycji nie ma cross buya to też nie wina Sony, tylko wydawcy tej gry. Więc ogólnie nie jest tak źle z prawami
@Mirabeleknienawisci: a no i jeśli gra w PL storze nie ma cross buya, to nie ma go również w innych sklepach z EU, więc nie musisz czuć się gorszy z tego powodu że mieszkasz w PL, cała EU ma w tym wypadku
Ok, dzięki wielkie za rzucenie trochę swiatla, mądrego miło posłuchać. Ze zwrotami to sobie dam siana, szkoda mi czasu na siedzenie na infolinii. Następnym razem będę bardziej pilnował.