Aktywne Wpisy
wykop +24
Dzień dobry, Wykop (ツ)
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
Kwas747 +144
W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
Najazd kamery na białą kobietę, czarną kobietę, azjatę, kobietę robota, czarnego mężczyznę.
(pominięty jedyny biały mężczyzna na mostku).
Na koniec odcinka podobnie + jedyny biały mężczyzna pedzio (Wolkana nie liczę)
Miłość i współczucie jako sposób na zakończenie wojny?
"Wystarczy powiedzieć nie" #bekazlewactwa
Może jeszcze wystarczy napisać na kadłubie "NIE"?
Zakończenie równie słabe jak cała seria.
Klingoni zjednoczeni poprzez poddanie się terrorystce grożącej że wysadzi Kronos? Kobieta współpracująca z federacją jednocząca Klingonów?
#logikastd #std #startrek
http://trekcore.com/blog/2017/12/meet-the-star-trek-discovery-bridge-crew-cast/
@jast: zacytuje Ci wypowiedz znajomego z grupy trekowej na FB
-bardziej mi chodzi o to, ze nawet ksenofoby musza utrzymywac stosunki dyplomatyczne z innym agresywnym... syndykatem
- Raczej dyplomacja nie jest mocną stroną Klingonów ;)
- niby nie, bycie naukowcem jest dyshonorem, ale ambasadorow i naukowcow mielismy w Treku.
@Djelon chodzi zapewne o to, że wraz ze śmiercią Lorki zniknęli z serialu biali faceci
Panie, ale to nie jest żadna ambasada tylko burdel normalny XD I czemu akurat Orionidzi mają tam misję, Klingoni powinni nimi gardzić w opór.
Zabawne jest jeszcze że miejscowi Klingoni nic nie wiedzą o jaskiniach a Orionidzkie prostytutki oczywiście tak XD A nawet jak wiedzieli to po co Imperatryca im groziła, kasy jej było żal?
@jast: po co komu biały mężczyzna hetero, przecież to takie niemodne i niepostępowe.